دانشمندان دانشگاه واشینگتن دریافتند سوپ سیر 100 برابر قوی تر از آنتی بیوتیکها بوده و می توان از آن برای غلبه بر سرماخوردگی، آنفلوآنزا و حتی نورو ویروسها استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ استفاده مکرر از داروها باعث میشود که بدن سرانجام به دارو عادت کند. در چنین شرایطی یا دارو موثر واقع نمیشود یا برای اثرگذاری نیاز به دوز بالاتری دارد.
آنتی بیوتیک ها دارای مصرف بالایی در سراسر دنیا بوده این استفاده گسترده باعث شده است که اثر این دارو به مرور زمان کمتر شود. با کاهش اثر آنتیبیوتیک، بدن دیگر مثل گذشته پادتن تولید نمیکند.
اما این امر در مورد سیر که داروی طبیعی محسوب میشود، کاملاً متفاوت است. سیر برای مقابله با عفونتهای ویروسی بسیار مفید بوده و به مرور زمان اثر خود را از دست نمیدهد. تجزیه سیر در بدن منجر به تولید مادهای به نام «آلیسین» میشود که دشمن سرسخت باکتریها به شمار میآید.
بنابراین درمعالجه هر نوع بیماری نباید صرفاً به داروها امید بست. آنچه مسلم است؛ تغذیه نقش کلیدی در سلامتی داشته و بعضی مواد غذایی هنگام بیماری نقش پررنگتری نسبت به داروها ایفا میکنند.
دانشمندان به منظور پیشگیری از بسیاری از بیماریها و تجهیز بدن در مقابل عوامل خارجی خوردن سیر را همواره توصیه کردهاند.