اصغر نورالله زاده ، درباره فعالیت های صندوق گفت: حدود 15هزار میلیارد ریال تسهیلات وام ازدواج جوانان پرداخت کردیم و ما بقی تسهیلات پرداخت شده به حوزه کسب و کارهای خرد اختصاص داشته است.
وی با بیان اینکه حمایت از تولید بازار محور را در برنامه داریم افزود: نکته مهم در پرداخت تسهیلات توجه به محصول بازار و مزیتهای رقابتی منطقه ای است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
نورالله زاده با بیان اینکه حمایت از موسسات خیریه اشتغالزا از دیگر اولویتهای صندوق است اظهار داشت: قصد داریم به جای پرداخت نقدی و غیرنقدی به نیازمندان ، آنها را به سمت توانمندسازی هدایت کنیم تا خود بتوانند کارآفرین شوند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه تاکنون 150 موسسه خیریه جهت توانمندسازی تحت پوشش قرار گرفته اند گفت:برخی از این خیریه ها محصولات خود را صادر کرده اند. راه اندازی صندوقهای خرد محلی به منظور تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی از دیگر برنامه های صندوق است.
وی با اشاره به ایجاد 600 صندوق محلی در روستاها گفت:ایجاد 900 صندوق محلی دیگر تا شهریور ماه سال آینده را در دستور کار داریم. یکی از وظایف این صندوق تجهیز سپردههای خرد مردم و تلفیق آن با اعتبارات دولت، شناسایی جوانان واجد شرایط، توانمندسازی آنان و کمک در ایجاد کسب و کارهای خرد کم سرمایه و کاربر با محوریت فعالیتهای کارآفرینانه، نیازهای منطقه ای، توسعه کسب و کارها با محور فناوری اطلاعات بر اساس شیوه های جهانی شبکه سازی کسب و کارهای بازارمحور نظیر خوشه ها و زنجیره های ارزش در کشور برای اطمینان از پایداری کسب و کارها و هدفمندی تسهیلات پرداختی است.