حوریه محمدی کناری درباره بادکش اظهار داشت: بادکش شکم برای درمان سردی احشا, دستگاه گوارش و درد و بیماری‌های ناشی از آن، قولنج و ... استفاده می‌شود.

به گفته وی برای انجام آن در منابع طب سنتی آمده که لیوان آن باید به اندازه‌ای بزرگ باشد که ناف و محوطه اطراف آن را از 4 طرف بپوشاند ولی آنچه امروزه مرسوم است و خالی از فایده هم نیست از لیوان‌های معمول بادکش استفاده می‌شود به طوریکه از اطراف ناف شروع و از 4 طرف چندین لیوان در ردیف‌های متحدالمرکز گذاشته می‌شود که از زیر دنده‌ها تا ناحیه زهار و پهلوها را می‌گیرد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: لازم به ذکر است برای انجام بادکش شکم از گذاشتن لیوان روی ناف و با فاصله خیلی کم از ناف باید خودداری کرد. به دلیل اینکه در ناحیه شکم چربی بیشتری وجود دارد, مدت انجام این بادکش نسبت به سایر بادکش‌ها می‌تواند طولانی‌تر باشد.

بادکش رحم و تخمدان‌ها

محمدی افزود: از این بادکش برای گرم کردن رحم و تخمدان‌ها، اختلالات طمث (عقب افتادن قاعدگی) و غلظت خون حیض، رفع رطوبت و ترشحات رحم، تسکین دردهای حیض و ... استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: محل انجام آن قسمت انتهای شکم و پشت در ناحیه لگن است, معمولاً برای انجام آن از قسمت زیر ناف تا ناحیه پوبیس روغن مالی شده و چندین لیوان در یک یا دو ردیف قرار می‌گیرد و سپس لیوان‌ها را برداشته و از پشت در همین ناحیه این کار صورت می‌پذیرد. در صورت احتباس طمث (تاخیر در قاعدگی)، تعداد و مدت لیوان‌ها بیشتر بوده و تا کشاله ران می‌توان ادامه داد.

بادکش ضد درد و سنگ کلیه

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: بادکش ضد درد و سنگ کلیه برای جذب سنگ از کلیه به مثانه در حالتی که درد شدید به علت تنگی شدید مجاری کلیه ایجاد شده است، براین اساس محجمه(لیوان بادکش) بر پهلوها در مسیر حالب می‌گذارند و به قوت می‌مکند تا سنگ از جای خود حرکت کرده و پایین‌تر بیاید، سپس لیوان را جدا کرده و در جای پایین‌تر روی حالب قرار می‌دهند و همین کار را ادامه می‌دهند تا سنگ در مثانه بیافتد. نزول سنگ با جابه جا شدن درد و از بین رفتن آن مشخص می‌شود.