پرویز افشار در واکنش به انتشار خبری مبنی بر ایجاد اتاق تزریق در سه استان کشور، با رد هرگونه برنامهریزی نهایی برای راهاندازی این اتاقها در کشور اظهار کرد: ایجاد اتاقهای تزریق، تنها یک طرح و ایده است که به عنوان حقله انتهایی کاهش آسیب برای معتادان پرخطری که امکان ترک رفتارهای پرخطر آنها وجود ندارد مطرح شده تا با بهرهمندی از آن، بستر مصرفِ مدیریت شده برای این افراد مهیا شود و از رواج بیماریهای مزمن و واگیر بر اثر تزریق آلوده جلوگیری شود.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد این اتاقها باید با درنظر گرفتن تمامی جوانب فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و ... انجام شود گفت: در برنامهریزیهای انجام شده مقرر شده بود تا استانهایی که به واسطه شرایطشان خواستار راهاندازی این اتاقها هستند، درخواست خود را به ستاد مبارزه با مواد مخدر ارائه دهند و کمیته درمان این ستاد، لزوم این درخواست را بررسی کند که تاکنون هیچ درخواستی در این بخش ارائه نشده است.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: نکته مهم و قابل توجه آن است که حتی راهاندازی و ایجاد محدود این اتاقها در برخی مناطق کشور نیز، نیازمند بررسیهای دقیق و رعایت تمامی جوانب فرهنگی، بومی، اجتماعی و اخذ مصوبههای استانی و همچنین عدم وجود مقاومت مردمی در برابر آن است و تا این لحظه هیچ برنامهای برای ایجاد این اتاقها در استانی خاص وجود ندارد.
اخیراً محسن روشن پژوه معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی در گفتوگو با یکی از جراید کشور از اجرای طرحی خبر داده بود که بر اساس آن به زودی سه استان پر خطر کشور به اتاق تزریق برای معتادان تزریقی مجهز میشوند.