مجتبی صدیقی با اشاره به ارتقاء کیفیت غذای دانشجویی گفت: نیاز ما به بودجه غذا با قیمت یارانهای، حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در سال است اما آن چیزی که سازمان مدیریت در بوجه عمومی کشور به این موضوع اختصاص می دهد، کمتر از ۵۰۰ میلیارد تومان است.
او ادامه داد: طبیعی است که دانشگاه ها تلاش می کنند با اختصاص بودجه دیگر بخش ها در بخش تغذیه، این بخش را تامین کنند.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: برهمین اساس برنامه ایجاد تنوع غذایی را پیش بینی کردهایم، دانشجویان ما آمادگی دارند که غذایی با کیفیت بهتر و تنوع بیشتر دریافت کرده و احتمالا قدری هزینه بیشتری پرداخت کنند.
او گفت: قیمت غذای متوسط دانشجویی کمتر از هزار تومان و غذای کم هزینه، غذاهای متوسط و پر هزینه نیز در همین حد و کمی بیشتر است.
صدیقی ادامه داد: ما قطعا غذای یارانه ای را دنبال می کنیم اما این حق دانشجویان است که اگر بشود، با یک مقدار پرداخت بیشتر، غذایی با کیفیتی بهتر دریافت کنند، با ایجاد تنوع غذایی در بخش نیمه یارانه ای دانشجویان با پرداخت مبلغی بیشتر از غذای یارانه ای، امکان انتخاب دارند.
او گفت: در حال حاضر دو یا ۳ سالی هست که رستواران های نیمه آزاد در درون دانشگاهها مشغول به کار شدند و استقبال دانشجویان نیز از این رستوران ها زیاد بوده است.
صدیقی یادآورشد: ضمن اینکه تلاش می کنیم از جهت تامین اعتبارات برای غذای یارانه ای بیشترتلاش کنیم. فکر می کنیم این امکان باشد که با تنوع بیشتر سرویس بهتری به دانشجویان ارایه شود.
او تاکید کرد: ما هر دو مسیر را (غذای یارانه ای و نیمه یارانه ای) را دنبال می کنیم چون اگر تعداد غذا کم شود، کیفیت بیشتر می شود امیدواریم این تنوع تا حدی کیفیت را افزایش دهد.