گسترش شبکه های اجتماعی در میان خانواده های ایرانی آنچنان رو به افزایش است که این روزها بنرهایی آموزشی در زمینه دورهمی همای خانوادگی در شب یلدا در سطح شهر از سوی شهرداری تهران در معرض دید عموم قرار گرفته است .

نکته جالبی که در این پلاکاردها به چشم می‌خورد نکته جالب "به جای پرسیدن رمز مودم ، احوال یکدیگر را بپرسیم" به چشم می‌خورد، سوالی که این روزها در خانواده‌ها مرسوم است و چندان عجیب که در لیست پذیرایی افراد رمز مودم به نظر نمی‌رسد.

به گفته مولاوردی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانوداه،شبکه های اجتماعی تبعات زیادی بر خانواده دارد. وی در این زمینه می‌گوید: واقعیت این است رسانه های دیجیتال و شبکه های اجتماعی با توجه به سهولت دسترسی، به ابزاری قدرتمند برای اطلاع رسانی و تبادل اطلاعات و تجارب گفتگو بدل شده اند، اما افزون براین سودمندی آثار و تبعات استفاده خارج از قاعده آن نگرانی های روزافزونی را دامن می زند. یکی از از این نگرانی ها حاکم شدن فضای سکوت بر خانواده است که موضوع برنامه امروز هم هست و بیش از اینکه ساعات در کنار هم بودن برای پرداختن به بحث های جمعی و تبادل نظر حول موضوعات و دغدغه های مشترک غنیمت شمرده شود، در شکل گیری و زمینه سازی فضا و دل مشغولی های فردی نقش دارد و به فردیت گرایی و گریز از جمع و درخودماندگی دامن می زند.

همچنین مجید ابهری،دبیر گروه اجتماعی بنیاد رفتاری با بیان این مطلب که 65 درصد جوانان ایرانی در شبکه‌های اجتماعی عضو هستند، اظهار می‌کند:قبل از ورود هر فن‌آوری باید بستر فکری و فرهنگی برای آن ایجاد شود و با توجه به اینکه انواع وی پی ان‌ها و فیلتر شکن‌های قوی در کوتاه ترین زمان به طور رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد، برخوردهای سلبی نه تنها نتیجه‌ای نمیدهد، بلکه باعث قرار دادن جوانان در موضع انفعالی می‌شود.

احوال یکدیگر با با موبایل نپرسیم