زخم‌هایی که از سه سرطان کشنده‌تر است

به گزارشافکارخبر،سید مهدی طبایی دبیر اجرایی دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت اظهار کرد: حوزه سلامت درباره زخم‌های مزمن کمتر به آن پرداخته است زیرا بیمارانی مانند بیماران دیابتی هزینه‌های زخم بسیاری را باید بپردازند.

وی ادامه داد: دیابت هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم بسیاری را تحمیل می‌کند به‌طوریکه فقط هزینه‌های زخم دیابتی بالغ بر هزار میلیارد تومان می‌شود.

طبایی در نشست خبری دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت عنوان کرد: البته زخم‌های فشاری و وریدی نیز داریم به‌طوریکه آمار جهانی نشان از ۷۰ درصد از زخم‌های وریدی دارد و ۹ درصد زخم‌ها نیز مربوط به زخم‌های بستری است.

دبیر اجرایی دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت ادامه داد: ۴۵ درصد بیماران مبتلا به دیابت در مدت ۵ سال به زخم‌ پای دیابتی مبتلا می‌شوند که باعثمرگ آنها می‌شود و به نوعی زخم پای دیابتی کشنده‌تر از سه نوع سرطان پرستات و نوعی سرطان خون است.

وی با اشاره به راه‌اندازی نخستین مرکز زخم پای دیابتی از زخم مزمن، توضیح داد: نمونه این مراکز در کشورهای آمریکا و اروپا وجود دارد و ما نیز درصدد هستیم این مرکز زخم الگو و محلی برای تبادل دانش در حوزه زخم مزمن شود تا بتوانیم حتی از تجارب کشورهای مرفه نیز استفاده کنیم.

طبایی با بیان اینکه دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت ۶ تا ۸ آبان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: همچنین در حاشیه این کنگره نمایشگاهی در حوزه زخم با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در راستای راهاندازی نخستین مرکز جامع زخم ۶ تا ۸ آبانماه در بیمارستان میلاد برگزار میشود.