ناصحی: امور فرهنگی به پیمانکار واگذار نشود / امرودی: هیچ برنامه ای به پیمانکار واگذار نشده

به گزارش سرویس اجتماعیافکارنیوز، پس از انتقاد نایب رئیس شورای شهر تهران به واگذاری فعالیت‌های فرهنگی به صورت پیمانکاری و هزینه دو میلیاردی برای پکیج‌های پذیرایی تا گلایه بسیاری از اعضای شورا نسبت به بی‌اثر بودن فعالیت‌های جشنواره‌ای و شبانه مدیریت شهری.


تفاوت کار پیمانکاری در امور فرهنگی

عبدالمقیم ناصحی رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه همیشه به تمام اهدافی که برای یک پروژه تعریف کرده‌ایم، نمی‌رسیم گفت: اگر یک پروژه ۵۰ درصد آن هدف مورد نظر ما بازدهی داشته باشد، پروژه ثمربخشی است.

او ادامه داد: نباید همه فعالیت‌های فرهنگی به صورت پیمانکاری را مشابه هم نقد کرد. به طور مثال تهیه یک قرآن به چند زبان به یک انتشارات سپرده می‌شود که تمام کارهای اجرایی و تحقیقاتی توسط همان پیمانکار انجام شود. دیگر این را نمی‌توان گفت فعالیت فرهنگی به صورت پیمانکاری بلکه یک نوع همراهی و هماهنگی با نهاد فرهنگی است.

امور فرهنگی نباید به صورت پیمانکاری واگذار شود

ناصحی با تاکید بر اینکه با واگذاری امور فرهنگی به صورت پیمانکاری مخالف است، گفت: در برخی از امور نیاز به همکاری و همراهی داریم. معاونت فرهنگی توان انجام همه کارها را ندارد. متخصصان آن نیز به میزانی نیستند که جوابگوی تک‌تک نیازهای شهر باشند و حتما باید برای انجام برخی از امور، از متخصصین دیگر استفاده کنند. ما نیز در شورا گاهی دغدغه‌های خودمان را توسط متخصصان و کارشناسان دیگر را پیگیری و از آنها می‌خواهیم برای ما گزارش تهیه کنند.


پروژه فرهنگی از پروژه های عمرانی مهم ترند

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه یک پروژه فرهنگی از پروژه‌های عریض و طویل عمرانی مهمتر است، گفت: پروژه‌های فرهنگی اجتماعی ذهن مردم را درگیر می‌کند و بر فرهنگ عمومی و دینی و مسائل اجتماعی تاثیر می‌گذارند و نباید طبیعتاً چنین اموری به صورت پیمانکاری باشد.

ناصحی یادآوری کرد: معاونت فرهنگی نیز باید به طور دقیق اموری که به افراد محول می‌کند را نظارت کند و فرد طرح و برنامه مشخصی داشته باشد و قبل از ارائه آن، مسئولین معاونت فرهنگی اجتماعی برنامه‌ها را استماع و تائید کنند تا افراد با سلیقه خودشان اخبار صحیح یا ناصحیح را در برنامه‌هایشان منتقل نکنند.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به بازدیدی که از برخی از برنامه‌های فرهنگی رمضان داشت، گفت: برخی از این برنامه‌ها خوب بود و حرف برای گفتن داشت اما برخی هم نه که تذکری در این رابطه به مسئولان امر دادند.


هیچ برنامه فرهنگی به پیمانکار واگذار نشده است

انتقادات اعضای شورا به واگذاری فعالیت‌های فرهنگی به پیمانکاران در حالی است که میثم امرودی معاون اجتماعی شهردار تهران تاکید کرد: هیچ برنامه فرهنگی به صورت پیمانکار واگذار نشده است.

او با بیان اینکه در بخشنامه‌های امسال استفاده از نیروهای محلی در برنامه‌های فصل نیایش تاکید شده است، گفت: عمده برنامه‌ها در محلات به واسطه حضور مردم شکل گرفته و تئاترها و سرودهای محلی، قاریان محلی و … برنامه‌هایی بودند که در این شب‌ها به اجرای برنامه پرداختند.
معاون شهردار تهران گفت: امسال باشکوه‌تر از سال‌های گذشته از برنامه‌های شبانه
شهرداری استقبال شد، اما هزینه‌های ما به واسطه استفاده از ظرفیت‌های محلی بسیار کاهش پیدا کرد.

امرودی تاکید کرد: تنها ایجاد زیرساختها مانند زدن غرفه به پیمانکاران واگذار شد و الباقی فعالیتها که هزینهبرتر بود، به دست اهالی محله سپرده شد که سبب شد هزینههای جشنهای رمضان ما به شدت کاهش پیدا کند و نسبت به سالهای گذشته یک دهم کاهش هزینه داشته باشیم.