به گزارشافکارنیوز،سرهنگ عینالله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا اظهار کرد: مرحله اول طرح تابستانه از ۱۵ خرداد آغاز و در ۲۸ خرداد به پایان میرسد و مرحله دوم نیز از روز پایانی ماه مبارک رمضان آغاز و چهار مهر به اتمام میرسد.
وی با اشاره به اینکه هماهنگیهای لازم با دستگاههای مربوطه صورت گرفته است، بیان کرد: با سازمانها و دستگاههای مربوطه از جمله اداره راه و ترابری، اورژانس، شهرداریها، امداد خودروها هماهنگی صورت گرفته و در جادههای کشور عوامل امدادی، اورژانس، پلیس و سایر سازمانهای خدمت رسان در طرح ترافیکی تابستانه در جادهها مستقر هستند.
سرهنگ جهانی افزود: توصیه ما به مسافران این است که با توجه به اینکه بیشترین آمار حوادثدر طرح ترافیکی تابستانه سال گذشته مربوط به دو عامل خستگی و خوابآلودگی و تجاوز به چپ بوده، در حین رانندگی قوانین و مقررات را رعایت کنند و با توجه به طول مسافت، به ازای هر دوساعت رانندگی، یک ربع استراحت کنند و از رانندگی به صورت پیوسته پرهیز کنند.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا ادامه داد: تمامی دوربینها در جادهها به جهت ثبت تخلفات فعال هستند و علاوه بر آن نیروهای پلیس تخلفات راننگان را در جادهها کنترل میکنند.
وی در پایان تصریح کرد: پلیس از ظرفیت ۱۰ میلیونی همیاران پلیس و پلیس افتخاری و بازرسان نامحسوس افتخاری، برای پیشگیری از وقوع هرگونه تخلفی از سوی رانندگان استفاده میکند.
شناسه خبر:
۴۲۳۱۷۱
فعال بودن دوربینهای کنترل تخلفات در طرح ترافیک تابستانه
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: در مرحله نخست طرح ترافیک تابستانه، علاوه بر کنترل فیزیکی تخلفات، از تمامی دوربینها برای ثبت تخلفات استفاده میشود.
۰