توصیه‌هایی برای جلوگیری از نفوذ هکرها

به گزارشافکارنیوز،سرهنگ سعید شعبانی گفت: برای ورود به شبکه های اجتماعی از کلمه عبور قدرتمند استفاده کرده و اطلاعات شخصی ایمیلی که با آن عضو شده اید را در اختیار هیچ کسی قرار ندهید.

وی با اشاره به اینکه مردم نباید به هیچ فردی اعتماد صددرصد داشته باشند، گفت: روی لینک هایی که در شبکه های اجتماعی مشاهده می شود هرگز نباید کلیک کرده و گول کلماتی چون ورود به فیسبوک بدون فیلتر را نخورید چون این صفحات فیشینگ هستند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی خوزستان تصریح کرد: مردم باید فقط از صفحه اصلی سایت شبکه اجتماعی وارد پروفایل خود شده و به ایمیل هایی که از سمت شبکه اجتماعی که برای آن ها ارسال می شود و درخواست گرفتن رمز را دارند، اعتماد نکنند.

شعبانی یادآور شد: مردم باید از ایمیل های متفاوت برای ثبت نام در سایت های مختلف استفاده کرده و از قابلیت ورود دو مرحله ای که بعضی از شبکه های اجتماعی دارند استفاده کنند. همچنین باید بعد از اتمام کار خود از شبکه اجتماعی مورد نظر خارج شوند.

وی عنوان کرد: مردم اگر از شبکه های اجتماعی موبایلی استفاده می کنند باید برای استفاده از آن نرم افزار رمز قرار دهند. البته این نکته را مدنظر داشته باشند که با انجام تمام این کارها می توانند تا ۹۹ درصد خود را از شر هکرها راحت کنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی خوزستان تاکید کرد: بزرگترین نقض کننده حریم خصوصی افراد، مدیران شبکه ای هستند که مردم استفاده می کنند و معمولا با هیچکدام از موارد بالا نمی توانند حریم خصوصی و اطلاعات خود را از دست آن ها در امان بگذارند.

شعبانی در پایان گفت: تنها كاری كه مردم برای مقابله با آن ها می توانند انجام دهند استفاده از اطلاعات غلط است تا در صورت استفاده از آن اطلاعات توسط شبكه اجتماعی و دادن آن به شبكه های جاسوسی چیزی را از دست نداده باشند. در نهایت پلیس فتا از هموطنان درخواست می كند در صورت مشاهده با موارد مشكوك آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس (cyberpolice.ir) بخش تماس با ما گزارش كنند.