به گزارش افکارنیوز، منوچهر فضلی خانی گفت: همزمان با اجرای سند تحول بنیادین محتوای کتابهای آموزشی نیز به فراخور هر سال تغییر کرده و با توجه به ایجاد پایه هفتم از سال تحصیلی جدید، کتابهای این پایه نیز تغییر کرده است.
وی افزود: امسال در برنامه درسی پایه هفتم یا اول متوسطه اول، ۳ درس اجتماعی، تاریخ و جغرافیا که مجزا از هم بودند، ساعت تدریس و نمره جداگانه داشتند، تلفیق شدند.
به گفته فضلی خانی، در سال تحصیلی جدید، این ۳ درس یاد شده در یک کتاب با عنوان مطالعات اجتماعی ارائه شده است. در حقیقت دانشآموزان یک کتاب را مطالعه میکنند و نمره یک درس را در کارنامه خواهند داشت. در نتیجه مدیران باید در انتخاب معلمان به منظور یاددهی مناسب این کتاب و آموزش آن در کلاس درس نهایت دقت را داشته باشند.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه راهنمایی تحصیلی آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه معلمان از مجزا کردن بخشها پرهیز کنند، ادامه داد: از فصل اول تا دوازدهم باید به ترتیب تدریس شود
شناسه خبر:
۲۷۵۰۸۳
انتخاب یک معلم برای کتاب مطالعات اجتماعی
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه راهنمایی تحصیلی آموزش و پرورش اعلام کرد: کتاب مطالعات اجتماعی با وجود آنکه شامل سه درس تاریخ، جغرافی و اجتماعی است، توسط یک معلم تدریس می شود و دانش آموز به ازای این سه درس یک نمره می گیرد.
۰