به گزارش افکارنیوز، در این همایش که اولین دوره آن در شهر مقدس قم برگزار شده بود، قدرتاله قنبریان - مدیرعامل سازمان آرامستانهای سراسر کشور ضمن تبریک ولادت امام هادی(ع)، گفت: امسال دومین دوره همایش را با همکاری و هماهنگی سازمان بهشت زهرا(س) در سه روز و حضور در مرقد امام خمینی(ره)، مزار شهدا و برج میلاد تهران و نیز دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و بازگو کردن مشکلات گذشت و امروز هم که سومین روز و آخرین روز از این همایش است با تقدیر از غسال و غسالههای نمونه به پایان میرسد.
وی ابراز امیدواری کرد که با برپایی چنین همایشهایی بتوان به نحو احسن صدای مظلومیت قشر غسال و غساله را به مسئولین دولتی رساند تا همگی تکلیف خود را در مورد خادمین آرامستانهای کشور ادا کنند و مشکلات آنها حل شود.
وی با بیان اینکه خادمین در آرامستانها شغل بسیار ارزشمندی دارند، افزود: من از تمام این افراد که مظلومترین قشر جامعه هستند، تشکر میکنم و اعلام میکنم همه باید در جهت تکریم این شغل تلاش کنیم.
در ادامه این مراسم اکبر توکلی - مدیرعامل سازمان بهشتزهرا(س) ضمن تبریک ولادت امام هادی(ع)، گفت: باید آنچه که در سازمان بهشتزهرا در جهت ارتقای شغلی پرسنل رخ داده است، توسط سایر آرامستانهای کشور الگوبرداری شود.
وی با اشاره به جایگاه اهمیت شغلی غسال و غسالهها، گفت: این شغل یک شغل مهم و حیاتی است و باید توجه کنیم که تمامی امامان ما توسط امام بعد از خود شسته شدهاند که این نشان از جایگاه و اهمیت این شغل دارد.
توکلی ادامه داد: من به عنوان مدیرعامل سازمان به تک تک پرسنلم توجه ویژه دارم. یقینا احترام به پرسنل، جایگاه من را به عنوان مدیرعامل سازمان بهشتزهرا بالا میبرد. باید در آرامستانهای سراسر کشور این اتفاق بیفتد و به حقوق پرسنل توجه شود.
مدیرعامل سازمان بهشتزهرا(س) افزود: باید در زمینه ارتقای منزلت شغلی این افراد تلاش کنیم. حتی با تغییر اسم، مثلا از «مردهشورخانه» به «سالن تطهیر»، باید این ارتقای منزلت را دنبال کنیم و از آسیبهای اجتماعی که در این زمینه وجود دارد، بکاهیم.
با تغییر اسم، مثلا از «مردهشورخانه» به «سالن تطهیر»، ارتقای منزلت را دنبال کنیم و از آسیبهای اجتماعی که در این زمینه وجود دارد، بکاهیم.
وی خاطرنشان کرد: در سازمان بهشتزهرا(س) کارگروهی تشکیل شده است که پرسنل سایر آرامستانهای کشور برای بازدید و آموزش به بهشتزهرا آورده میشوند تا از طریق آموزش، الگوهای موجود را به صورت نهادینه به این افراد منتقل کنیم. البته شهردار تهران هم کار بسیار خوبی انجام دادند و سیستم پشتیبانی نرمافزاری را به صورت هدیه به تمامی آراستانهای کشور ارائه کردند تا از این طریق مشکلاتشان از جمله در زمینه حقوق، سختی کار و درمان حل شود.
منصور باقرصاد - قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران نیز که در این مراسم حضور داشت در خصوص برگزاری این همایش گفت: برگزاری این همایشها در سطح خادمین آرامستانهای سراسر کشور اهداف متعددی را دنبال میکند. یکی از این اهداف، بازدید پرسنل از دیگر آرامستانهای کشور است که در این بازدیدها شاهد انتقال تجربیات و برنامههای نوین به دیگر آرامستانها بودهایم و موضوع اصلی این جلسات، افزایش تجربیات و تبادل افکار است.
وی افزود: در این همایش ضمن بازدید افراد از کارهایی که انجام شده و نوآوریهایی که صورت گرفته است، کلاسهای آموزشی هم برای آنها در نظر گرفته شده است که آموزشهای لازم برای ارتقای کیفی کار توسط افراد با تجربه، به عزیزان داده میشود.
باقرصاد با بیان اینکه امروز در جامعه ما دیدگاههای خاصی روی بعضی مشاغل حاکم است، گفت: متاسفانه یکی از مشاغلی که اینگونه هستند، خادمین آرامستانها در بخشهای مختلفاند که علیرغم اینکه دین اسلام در رابطه با مرگ و اهمیت آن و در مورد موضوع کفن و دفن و غسل اموات اهمیت ویژهای قائل شده است، این دیدگاه بر این شغل حاکم شده است.
وی با اشاره به رضایتمندی غسالها و غسالهها از شغلشان، افزود: در این شغل از پیرمرد و پیرزن تا جوان و میانسال مشاهده میشود که همگی از شغل خود رضایت دارند. طبیعتا باید از این افراد قدردانی شود. امروز کسانی که در این شغل و در این راه قدم گذاشتهاند و در حال انجام یک کار الهی هستند، در جایی باید از آنها قدردانی شود که بحمدالله با برگزاری این همایش، این کار صورت گرفته است.
وی در خاتمه تاکید کرد: عموما در جامعه به فکر این مشکلات قشر غسال و غساله نبودهایم و نبودند و تجلیل از این عزیزان بسیار کار خوب، نو و خداپسندانهای بوده که توسط آرامستانهای سراسر کشور و بهشتزهرای تهران انجام گرفته است.
در پایان این مراسم از چهار غسال و غساله با اعطای لوح تقدیر، قدردانی شد.
شناسه خبر:
۲۷۴۴۸۲
ضرورت تغییر نام «مردهشورخانه» به «سالن تطهیر»
دومین همایش تجلیل از غسال و غسالههای آرامستانهای کشور با حضور مدیران عامل سازمان آرامستانهای کشور، بهشتزهرا(س) برگزار شد.
۰