به گزارشافکارنیوز، اسماعیل کهرم افزود: دامهای این منطقه متعلق به دامداران شمالی هستند که وضعیت منطقه را به شدت نابسامان کردهاند به عنوان مثال دامهای یکی از این افراد به ۲۵۰ هزار راس میرسد که چهار، پنج برابر ظرفیت منطقه بوده و باعثعریان شدن زمین پارک ملی لار شده است.
وی ادامه داد: با عریان شدن زمین، باد و باران و سیل باعثجابجایی و فرسایش خاک میشود که همین مسئله کشور را در جایگاه اول یا دوم فرسایش خاک در جهان قرار داده است.
این کارشناس ارشد محیط زیست تاکید کرد: پارک ملی لار مانند پارک ملبی خجیر، جاجرود و سرخه حصار باعثتعدیل آب و هوای تهران میشود، علاوه بر آن قسمت عمدهای از آب شرب تهران از سدی که در این منطقه احداثشده تامین میشود که اهمیت آن را چندین برابر میکند.
مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: به دلیل اینکه بخشی از آب شرب تهران از این منطقه تامین میشود باید از هرگونه آلودگی به دور باشد چرا که با وجود دامها و صنایع در کنار رودخانه آب شرب هم مسموم خواهد شد.
کهرم اضافه کرد: دلیل امنیتی شدن این پرونده ادامه یافتن روند خانهسازی در اطراف این منطقه است که باید هرچه سریعتر متوقف شود.
به گفته وی، سازمان حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و وزارت نیرو باید با همکاری یکدیگر پیش از آنکه مشکلات پارک ملی لار چندین برابر شود چارهای بیندیشند.
شناسه خبر:
۲۷۴۳۸۲
چرا پرونده پارک ملی لار امنیتی شد؟
مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به انتقال پرونده پارک ملی لار به شورای عالی امنیت ملی گفت: دامها بزرگترین خطری هستند که پارک ملی لار را تهدید میکنند.
۰