به گزارشافکارنیوز،معصومه آباد در هفتمین جلسه علنی شورای دوره چهارم شهر تهران بعد از پایان گزارش ارائه شده درباره طرح سنجش عدالت در شهر تهران اظهار داشت: اگر هر یک از شاخصهای ارائه شده در این طرح را استخراج کنیم آنهایی قابلیت تحلیل دارد که شهرداری اختیاراتی برای پرداختن به آن داشته باشد تا نتیجه مناسب حاصل شود.
وی با اشاره به اینکه طرح مذکور باید مبتنی بر عدالت در شهر اجرا میشد نه سنجش عدالت در سلامت، ادامه داد: مولفههای بسیار زیادی داریم که میشد روی آنها فکوس و براساس آن بودجه بندیهای شهر را تعیین کرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: قرار نبود شهرداری تهران این طرح را اجرا کند تا به اطلاعاتی که ثبت احوال، ادارات آب و مسکن دارند دست یابیم. یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان هزینه اجرای این طرح بوده اما فکر میکنم این طرح بیشتر مناسب وزارت بهداشت است! بنابراین پیشنهاد میکنم این وزارتخانه هزینه بخشی از طرحی که تهیه شده را بپردازد و از آن استفاده کند.
اسماعیل دوستی عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران بعد از پایان این گزارش به تذکر آیین نامهای اشاره کرد و گفت: اگر دستگاههای دولتی با ما همکاری نکنند زحماتی که برای اجرای این طرح کشیده شده بینتیجه خواهد بود. بر اساس بازدیدی که داشتهام مدارس جنوب تهران وضعیت خوبی ندارند این در حالی است که نظارت بر بیمارستانهای تهران نیز کم است؛ آیا مدیران دولتی اجازه می دهند بر اساس قانون در این حوزهها نظارت داشته باشیم.
وی افزود: از زمان اجرای هدفمندی یارانه پخت نان در کشور دیگر متولی ندارد و از این لحاظ بهداشت در خطر است این در حالی است که فرمانداری ها هم هیچ نقشی در این زمینه ندارند و سلامتی مردم واقعاًدر خطر است.
هادی ساعی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه گزارش ارائه شده آماری و تحقیقاتی بود، گفت: ما میخواستیم بدانیم در وظایفی که برای شهرداری در این حوزه تعیین شده چقدر کار انجام داده ایم اما گزارش ارائه شده از مسیر اصلی خارج شد.
فاطمه دانشور عضو دیگر شورای شهر تهران با بیان اینکه مسئلهای که در این طرح مغفول مانده وضعیت اقشار آسیب دیده به ویژه کودکان کار و زنان بود، گفت: یکی از عمدهترین معضلات کودکان کار سوء تغذیه است و در جنوب غرب تهران هنوز کودکانی هستند که با آب جوی استحکام میکنند.
وی همچنین با اشاره به اینکه در حاشیه شهر تهران ۱۰۰ نفر که شامل ۲۵ خانوار هستند از یک حمام استفاده میکنند، اظهار داشت: با توجه به اینکه تحقیق و پژوهش امر بسیار مهمی است، اگر شورای شهر هم مرکز تحقیق و پژوهشی مانند مجلس شورای اسلامی داشته باشد بهتر به نتیجه خواهد رسید.
احمد حکیمی پور بعد از پایان اظهارات اعضای شورای شهر از بحثهای پیش آمده انتقاد کرد و گفت: موضوعاتی که به بحثهای طولانی مدت منجر میشودو زمان بسیاری از جلسه را به خود اختصاص میدهد باید در وقت دیگری بررسی شود چرا که به عقیده بنده این جلسات شورا جای بحثهای تئوری نیست.
اسماعیل دوستی نیز بعد از پایان اظهارات حکیمی پور از اینکه برخی از اعضای شورا وقت جلسه را برای ارائه این گزارش گرفتهاند انتقاد کرد و گفت: مگر هزینه این جلسه کم است این گزارشی که ارائه شد لایحه نبود که اعضا بخواهند موافقت یا مخالفت خود را نسبت به آن اعلام کنند ما باید گزارش را بخوانیم ارزیابی کنیم بنابراین سخنرانیها محمل قانونی و آیین نامهای ندارد.
محسن پیرهادی یکی دیگر از اعضای شورای شهر نیز گفت: منشی هیئت رئیسه باید مدت زمان معینی را بین اعضایی که قرار است صحبتی داشته باشد تقسیم کند تا وقت جلسه اتلاف نشود.
محمد مهدی تندگویان نیز به هیئت رئیسه تذکر داد و گفت: خود شما به مدلی که گزارش ارائه میشود معترض میشوید در حالی که باید نحوه چگونگی ارائه این گونه گزارشات را خودتان تعیین کنید در واقع باید بگویید چه محورهایی در گزارش باید مطرح شود.
محمد هادی ایازی معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران نیز در پایان اظهارات اعضای شورای شهر با بیان اینکه باید کارهای مطالعاتی را انجام دهیم گفت: این کارهای مطالعاتی باید در اختیار شورا قرار گیرد تا شورا در قالب برنامههای پنج ساله از آنها استفاده کنند بسیاری از اقداماتی که در سطح محلات و مناطق انجام شده براساس خروجیهای طرح سنجش عدالت در شهر بوده است.
وی تأکید کرد: بودجه صرف شده برای این طرح یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان نبوده بلکه حدود ۴۰۰ میلیون تومان بوده است، این در حالی است که کل بودجه سلامت تهران در شهرداری سالی ۶ میلیارد تومان است که این رقم در قیاس با اعتبار کل شهرداری رقم بسیار کمی است.
شناسه خبر:
۲۶۶۰۹۴
آباد: پخت نان در کشور متولی ندارد
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: از زمان اجرای هدفمندی یارانه پخت نان در کشور متولی ندارد و از این لحاظ بهداشت در خطر است این در حالی است که فرمانداری ها هم هیچ نقشی در این زمینه ندارند
۰