آمریکا از دکترین جهادی ایران می‎ترسد

به گزارشافکارنیوز،منصور حقیقت‎پور، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، در اختتامیه کنگره یازدهم اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‎آموزان با بیان اینکه ایران بعد از پیروزی انقلاب با آمریکا در صحنه‌های مختلف تقابل جدی داشته است، گفت: آمریکایی‎ها به دلیل توانمندی در فضای مجازی و سلطه بر رسانه‎ها اعترافی به عقب‎نشینی و شکست در برابر استراتژی جهادی جمهوری اسلامی از خود نشان نمی‎دهند؛ اما ما با یک تحلیل متوجه شکست آنها می‌شویم.

حقیقت‎پور بیان داشت: دیپلماسی جهادی در عراق توانست آمریکایی‎ها را به ذلت درآورد؛ آمریکا از ایران هسته‎ای نمی‎ترسد، بلکه از ایرانی می‎ترسد که دکترین جهادی را دارد عرضه می‎کند.

وی دلیل عدم دوام اخوان المسلمین در مصر را عدم درک دیپلماسی جهادی دانست و افزود: اگر تلا‌ش‌های جهادی در برخی کشورهای عربی موفق شد و اگر بحرین تا الان مقاومت کرده است، به علت درک دیپلماسی جهادی است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما مفتخریم مدل دیپلماسی جمهوری اسلامی در تقابل با مدل دیپلماسی سیاسی آمریکا قرار گرفته است.

*سوریه محل اتصال اندیشۀ جهادی ما با خط مقاومت است


حقیقت‎پور بیان داشت: سوریه هم قبل و هم بعد از انقلاب در خط مقدم مقابله با اسرائیل قرار گرفته است؛ بشار در جامه عرب پیشرو‎ترین کشورها در مقابله با اسرائیل بود.

وی ادامه داد: سوریه و لیبی از کشورهایی بودند که در هشت سال دفاع مقدس از ایران حمایت کردند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: سوریه از زنجیره مقاومتی‎ که از جماران آغاز شد و به عراق، سوریه، فلسطین و لبنان رفته، حمایت می‎کند؛ اگر حلقه سوریه پاره شود ارتباط بین این زنجیر قطع خواهد شد و اگر سوریه قدرتش جابه‌جا شود نفس کشی خوبی برای اسرائیل خواهد شد؛ برای دستیابی به طرح خاورمیانه جدید، سوریه محل اتصال اندیشه جهادی ما با خط مقاومت است.

حقیت‎پور عنوان کرد: تسلط آمریکا در سوریه می‎تواند اجازه مهار بیداری اسلامی را در منطقه فراهم کند.

*براندازی دولت سوریه فرصتی برای اسرائیل است


نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادعا کرد: بازیگران منطقه‌ای صحنه سوریه، عربستان و ترکیه‌اند. براندازی دولت انقلابی سوریه فرصتی برای اسرائیل است؛ کنترل بیداری اسلامی، ایجاد تنفس برای اسرائیل و مهار مقاومت در حماس و حزب الله است که در اینصورت سازمان‌های جهادی فلسطین دچار مشکل می‎شوند؛ اگر امروز عربستان هزینه لشکرکشی به سوریه را تقبل می‎کند به همین دلایل است.

حقیقت‌پور، اهداف ترکیه در حمایت از حمله به سوریه را رقابت با عربستان در کسب کرسی رهبری اهل سنت، احیای امپراتوری عثمانی و همراهی با آمریکا دانست.

*آمریکا آمادگی ورود به جنگ تمام عیار را در سوریه ندارد


نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: آمریکا آمادگی ورود به جنگ تمام عیار را در سوریه ندارد؛ بلکه توانایی جنگ محدود کم شدت بر پایه حمله هوایی سه تا هفت روزه را در دستور کار خود قرار داده است.

وی دلایل عدم آمادگی آمریکا را مخالفت افکار عمومی این کشور با جنگ، عدم کسب موافقت شورای امنیت و وجود مخالفان جدی بین‎المللی از جمله آلمان، عنوان کرد و افزود: اشتباه آمریکایی‎ها این است که ما خیلی وقت بود گفتیم جهان تک قطبی سمی برای نظام جهان است و جهان باید به سمت چند جانبگی حرکت کند؛ اما آمریکا نمی‎تواند این امر را درک کند.

وی بیان داشت: اگر آمریکا این اشتباه را مرتکب شد ما باید این تهدید را به فرصت ایجاد قطب قدرت جدید در جهان تبدیل کنیم؛ نبرد دو سال و نیمه، ملت سوریه را به ملتی مقاوم و اسد را به رهبری پایدار در منطقه تبدیل کرد.