سهم یک درصدی زنان در بودجه سال ۹۲
افکار

- مریم مجتهدزاده گفت: در حوزه زنان کارهای بر زمین مانده زیاد است و با اینکه ما هم اکنون تمام تلاش خود را می‌کنیم تازه توانسته‌ایم زیر ساخت‌هایی را که این حوزه نیاز دارد ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: بحثبر سر این است که در حوزه زنان اصلاح و ارتقای تشکیلاتی تاکنون انجام نشده است یعنی اگر مرکز امور زنان و یا شورای فرهنگی اجتماعی زنان به انجام وظایف خودشان بسنده می‌کردند در صورتیکه در بحثزنان نمی توانیم بگوییم که فقط یک دستگاه متولی مسئله زنان است و بدون استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌ها می‌تواند در این حوزه به موفق عمل کند چون زنان نیمی از افراد جامعه هستند و خانواده هم در حقیقت کل جمعیت کشور است.

ستاد ملی زن تا حدودی خلأها در حوزه زنان را پاسخ می‌دهد

وی افزود: ما در راستای اصلاح ساختار و ارتقای تشکیلات حوزه زنان و تحقق وظایف دستگاه‌ها ستاد ملی زن و خانواده را راه‌اندازی کردیم.

مجتهدزاده ادامه داد: در حقیقت این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در قالب یک مصوبه بود اما دیدیم یک کار‌گروه نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای جامعه زنان باشد به همین دلیل آن را به ستاد زن و خانواده تبدیل کردیم چون یکسری مسائل وجود دارد که با زن به عنوان مدیر خانواده سروکار دارد و یکسری قوانینی وجود دارد که باید مشمول زن هم باشد.

وی ادامه داد: ستاد ملی زن و خانواده سال گذشته مصوب شد و ریاست آن رئیس جمهور و نایب رئیس آن معاون اول رئیس جمهور است و برای اینکه آن همگرایی و انسجام ایجاد شود و بتوانند در حوزه زنان به صورت راهبردی عمل کنند از قوه مقننه رئیس فراکسیون زنان و از شورای فرهنگی اجتماعی زنان و اساتید دانشگاه نیز در آن عضو داریم و با تشکیل این ستاد تا حدودی خلأهای موجود در حوزه زنان پاسخ داده شده است.

کار در حوزه فرهنگی و زنان دیر بازده است

وی ادامه داد: کارهای فرهنگی دیر بازده هستند و کار در حوزه زنان نیز از جمله این کارها است ما در حوزه زنان با تصویب قوانین جدید تلاش می‌کنیم تا دستگاه‌ها بدانند که در این حوزه باید چه فعالیت‌هایی را انجام دهند.

اختصاص یک درصد بودجه سال ۹۲ به حوزه زنان و خانواده

مجتهدزاده گفت: در بودجه سال ۹۲ در نظر گرفتیم تا یک درصد از بودجه به حوزه زنان و خانواده اختصاص داده شود و اگر خدا بخواهد اتفاقات خوبی در حال شکلگیری است و برنامههای خوبی در حوزه زنان در حال اتفاق افتادن است.