به گزارش افکارنیوزبه نقل از ایسنا: دکتر اشرف تشکری، با تاکید بر لزوم آموزش مسایل جنسی به کودک، افزود: این آموزشها باید مناسب با فیزیولوژی و ویژگیهای فردی کودکان باشد.
تشکری تصریح کرد: کودک از ۳ سالگی فکر میکند که با تغییر لباس، جنسیت هم تغییر میکند. در ۵ سالگی این تفکر پختهتر میشود. این تصورات همچنان با گذر از مراحل رشد تغییر میکند که همگام با این مراحل لازم است همانطور که رفتارهای سالم به کودک آموزش داده میشود این مسایل را نیز به او یاد داد.
این فوق تخصص روانپزشکی کودک گفت: بهترین راهنمای مسایل جنسی برای کودکان در این دوره، پدر و مادر هستند. کودک در سنین پایین پرسشهای زیادی درباره مسایل جنسی دارد که از والدین میپرسد و بیشتر والدین این سوالات را خیلی بسته جواب میدهند و در نتیجه کودک حس میکند که والدین، او را گیج کردهاند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: اگر کودک پاسخ مسایل جنسی را از پدر و مادر نگیرد برای جواب به افراد دیگری که شاید مطمئن هم نباشند، مراجعه کند.
وی ادامه داد: والدین برای توضیح مسایل جنسی به کودک باید از زبانی قابل فهم کودک استفاده کنند و ضمن آن نیز نیاز نیست خیلی این مسایل را باز کرد.
تشکری افزود: فرار کردن و ترسیدن از پاسخ به این سوالات، صحیح نیست. اگر والدین نمیتوانند به سوالهای جنسی کودک جواب دهند، بهتر است بلافاصله چیزی نگویند و پس از تحقیق، جواب درست را به او بدهند.
وی گفت: برخورد خشن با کودک یا عصبانی شدن از سوالات جنسی او هیچ فایدهای ندارد و پدر و مادر باید بدانند که این سوالها مقتضای سن او است.
شناسه خبر:
۱۶۶۴۹۵
به سوالات جنسی کودکان چه جوابی میدهید؟
یک فوق تخصص روانپزشکی کودک گفت: کودک از ۱.۵ سالگی علایمی از هویت جنسی را نشان میدهد براساس ظاهر، دختر یا پسر بودن را تشخیص میدهد و ترجیح میدهد با همجنسهای خود بازی کند.
۰