به گزارش افکار ، در اين مراسم منوچهر جهانيان، معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور ضمن ابراز خوشنودی از راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی "کاراد" ، يکي از مولفههاي تاثيرگذار در توسعه، رونق و ارتقاي صنعت گردشگري را آموزش نيروي انساني دانست و گفت : تا کنون گامهاي مهمي در زمينه آموزش نيروهاي انساني برداشته شده تا جایی که امروز بيش از ۸ هزار نفر فارغالتحصيل در رشتههاي گردشگري و وابسته به گردشگري و ۱۲هزار نفر مشغول به تحصيل در مراکز دانشگاهي هستند.
وی گفت: راهاندازی ترم دوم دکترا در این دانشگاهها نشاندهنده آن است که مراکز آموزش عالی به خوبی هدفگذاری کردهاند که صنعت گردشگری بر اساس پیشبینیهای سازمان جهانی جهانگردی در سال ۲۰۲۰ به عنوان نخستین قطب صنعتی جهان مطرح خواهد شد. جهانیان گفت: بر اساس آخرین آمار، در سال ۲۰۱۱ بیش از ۹۸۳ میلیون نفر به عنوان گردشگر از نقاط مختلف جهان بازدید کردند که درآمدی بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد دلار به دنبال داشت و در سال ۲۰۱۲ این رقم به یک میلیارد گردشگری و درآمدزایی بیش از یک تریلیون دلار میرسد.
همچنین در این مراسم «مهدی جهانگیری، رئیس هیات مدیره شرکت سرمایهگذاری میراثفرهنگی و گردشگری ایران» افتتاح مرکز آموزش علمی – کاربردی کاراد را تبلورهمکاری مشترک حوزه فرهنگی - گردشگری با حوزه اقتصادی - بانکداری خواند و گفت: «همواره تاسیس یک نهاد مالی یکی از آرزوهای بزرگ و اولویتی دوستان و فعالان ما در حوزه گردشگری کشور بوده که این رویا، با تاسیس بانک گردشگری، اتفاق افتاد و یکی دیگر از خواستههای فعالان حوزه گردشگری نیز، تاسیس یک دانشگاه یا دانشکده گردشگری بود که من امروز فکر میکنم زمینه تحقق این رویا نیز با تاسیس و راهاندازی این مرکز آموزش علمی – کاربردی
دارد شکل میگیرد.»
وی افق ذهن و آرزوی نهایی را راهاندازی دانشگاه گردشگری دانست و بیان کرد: و آن چیزی که ما به دنبالش هستیم این است که این دو صنعت مهم بزرگ گردشگری کشور و بانکداری کشور را بتوانیم با هم تامین کنیم که فکر میکنم بستر بسیار مناسبی برای این حرکت بزرگ باشد.
در ادامه ناصر عندليب، رئیس مرکز علمی کاربردی کاراد با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی کاراد به دنبال آموزش مهارت تخصصی و تربیت نیروی متخصص است، گفت: در اولین ترم تحصیلی جاری در سال تحصیلی ۹۱-۹۲ تعداد ۱۹۶ دانشجو در مقطع کاردانی را پذیرش کردیم. وی با اشاره به اینکه ۴۸۸ هزار دانشجو در مراکز وابسته علمی کاربردی مشغول به کار هستند، گفت: ۹۴۱ مرکز علمی کاربردی در کشور داریم که ۱۳۷ دستگاه اجرایی و سازمان های مختلف از آن ها حمایت می کنند.
شناسه خبر:
۱۶۲۹۱۰
در راستای ترویج رشته های دانشگاهی مرتبط با گردشگری و اقتصاد صورت پذیرفت
آغاز به کار مرکز آموزش علمی کاربردی " کاراد "
مرکز آموزش علمی کاربردی " کاراد " تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی و گردشگری افتتاح شد.
۰