همان توصیه همیشگی را فراموش نکنید

شستن لای انگشتان پا با صابون آنتی‌باکتریال(ضدباکتری)

خشک کردن پوست به‌طور کامل(می‌توان از سشوار استفاده کرد)، بین انگشت‌ها حتما باید خشک شود.

حتما جوراب بپوشید

با پوشیدن جوراب‌هایی که قابلیت جذب رطوبت را دارند، مثل جوراب‌های نخی می‌توانید تاحدی بوی بد را کم کنید.

به طور مرتب جوراب‌ها را عوض کنید

پوشیدن کفش‌های منفذدار که هوا قابل جابه‌جا شدن در آن باشد.

کفش‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در محیط آزاد(مثل بالکن) بگذارید.

اگر کفی کفش‌تان درمی‌آید، آن را بیرون آورید و در معرض هوای آزاد قرار دهید.


از محصولات بوبر پا استفاده کنید

مواد ضدعرق می‌تواند رطوبت و عرق را کاهش دهد و در نتیجه بو کم شود.

استعمال ژل بنزوئیل پراکسید ۵درصد یا ۱۰درصد ممکن است باکتری‌ها را کاهش دهد.

پودربچه فقط برای بچه‌ها نیست. در این روزهای گرم پودربچه هم می‌تواند به نجات پاهای شما بیاید.

کافی است پس از آنکه پاها را کاملا شسته و خشک کردید، مقداری پودر تالک(پودربچه) یا اسپری ضدقارچ به پاها و به خصوص در لابه‌لای انگشتان بزنید. از پودر تالک برای رفع بوی بد عرق پا در داخل کفش نیز استفاده کنید. برای این منظور پس از

هر بار مراجعه به خانه و بیرون آوردن کفش‌هایتان، آنها را مدتی در هوای آزاد قرار دهید و سپس داخل آن کمی پودر تالک بریزید.

محلول خانگی ضدعفونی​کننده

عرق کردن و بوی پا ممکن است با غوطه‌ور کردن روزانه پا در چای سیاه که شامل اسید تانیک است، کاهش یابد. روش این است که ۲ بسته چای آماده را داخل یک ظرف آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه نگه دارید و بعد حدود ۲ لیتر آب سرد به آن اضافه کنید و پاهای خود را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در آن غوطه‌ور سازید. بعضی از مردم، بعد از ۷ تا ۱۰ روز استفاده از این روش بهبود بسیار چشمگیری را گزارش داده‌اند. بی‌کربنات سدیم سطح پوست شما را قلیایی‌تر کرده و در نتیجه مقدار عرق را کاهش می‌دهد. برای این منظور یک قاشق غذاخوری جوش‌شیرین را در یک لیتر آب بریزید و هفته‌ای دو بار به مدت ۱۵ دقیقه پاهای خود را در این محلول قرار دهید. روش دیگر پاشیدن جوش‌شیرین در داخل کفش‌هایتان است.

حمام سرد گرم

یکی از در دسترس‌ترین روش‌ها برای درمان بوی بد پا، قرار دادن پاها در آب داغ و سپس آب سرد است. این کار را ۳ بار انجام دهید، به این ترتیب جریان خون به طرف پاها روانه شده و از تعریق کاسته می‌شود. بعد از سه بار قرار دادن پا در آب داغ، در لگن آب سرد چند قطره یخ و همچنین مقداری آب لیموترش ریخته و پاهایتان را داخل این محلول قرار دهید. در پایان مقداری الکل به پاهایتان بمالید و در معرض هوا نگه دارید تا خشک شوند. افراد دیابتی و کسانی که گردش خون در بدن آنها به خوبی انجام نمی‌گیرد، از این روش استفاده نکنند.

محیط رشد باکتری​ها را نامناسب کنید

اگر جوراب نپوشید، سلول‌های قدیمی جدا شده از پوست، در کفش شما باقی می‌مانند و بر اثر عمل باکتری یا قارچ روی آنها، بوی بدی در کفش شما ایجاد می‌شود. ولی با پوشیدن جوراب، این سلول‌ها در جوراب باقی می‌مانند و با شستن جوراب از بین می‌روند. باکتری‌های مولد بوی پا، روی پوست مرطوب خیلی بهتر و سریع‌تر رشد می‌کنند.
منبع: برترین ها