خداحافظی صاحبین خودروهای بدون بیمه با کارت سوخت

به نقل از خبری که در بیمه بازار آمده است و بر اساس ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث، صدور کارت سوخت و تخصیص سهمیه سوخت به خودروهایی که بیمه‌نامه معتبر ندارند، ممنوع است. بیمه مرکزی اعلام کرده است که مالکان وسایل نقلیه فاقد بیمه، تا پایان مهلت تعیین‌شده فرصت دارند بیمه‌نامه خود را تمدید کنند. در غیر این صورت، کارت سوخت و سهمیه آن‌ها غیرفعال خواهد شد.

هشدار درباره مسدود شدن کارت سوخت خودروهای بدون بیمه

زیرساخت‌های لازم برای اتصال سامانه‌های مدیریت سوخت و اطلاعات بیمه فراهم شده است. بر این اساس، کارت سوخت خودروهایی که فاقد بیمه شخص ثالث هستند، با هماهنگی دستگاه‌های مختلف مسدود خواهد شد. البته، با تهیه یا تمدید بیمه‌نامه، کارت سوخت مجدداً فعال شده و امکان استفاده از آن وجود دارد.

فرصت یک ماهه برای قطع سهمیه سوخت

به مناسبت دهه فجر، جریمه‌های مربوط به بیمه‌نامه انواع وسایل نقلیه موتوری، زمینی و ریلی تا پایان بهمن‌ماه بخشیده می‌شود. مدیر عامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی تأکید کرده است که پس از پایان این مهلت، کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث به طور کامل مسدود و سهمیه سوخت آن‌ها قطع خواهد شد.

منبع: مجله بیمه وبسایت بیمه بازار