شروین تبریزی اعلام کرد: در هوای آلوده ۱۰ درصد افزایش مأموریت داریم.
وی توصیه کرد: در صورتیکه شهروندان احساس تنگی نفس، دوبینی، سردرد، سرگیجه و تهوع داشته باشند میتوانند به عوامل اورژانس مراجعه کنند یا با سامانه ۱۱۵ تماس بگیرند تا به وضعیتشان رسیدگی شود و اقدامات لازم درمانی صورت بگیرد.
تبریزی ادامه داد: کسانی که بیمارهای زمینهای قلبی عروقی تنفسی دارند و همچنین سالمندان و کودکان بیشتر در معرض خطر هستند و بیشترین آسیب را از آلودگی هوا میبینند. این افراد باید از هرگونه فعالیت فیزیکی خارج از منزل اجتناب کنند.
وی افزود: گروههای آسیبپذیر از جمله کودکان، زنان باردار و بیماران قلبی تنفسی و مبتلا به آسم و سالمندان اصلأ از منزل خارج نشوند.
وی تأکید کرد: توصیه اورژانس این است که در زمان آلودگی هوا مایعات بیشتری (مثل آب و شیر) بنوشید؛ از میوه و سبزیجات و آنتیاکسیدانها بیشتر استفاده کنید و از مصرف تنقلات، نوشابه و سوسیس و کالباس بپرهیزید.
تبریزی در پایان به نقل آماری از مأموریتهای اورژانس پرداخت و گفت: از ۸ صبح روز شنبه تا ساعت ۱۵ روز سهشنبه ۱۲ هزار و ۶۷ مأموریت داشتیم که ۴ هزار و ۳۷ مورد آن قلبی تنفسی بوده است؛ یعنی ۳۳.۵ درصد از ماموریتها، قلبی تنفسی بودهاند. همین آمار در خرداد (یعنی از شنبه ۱۲ تا سهشنبه ۱۵ خرداد ساعت سه) ۱۱ هزار و ۴۲۲ مأموریت بوده است که ۲۷.۴ درصد از آن (یعنی ۳ هزار و ۱۳۸) را ماموریتهای قلبی تنفسی تشکیل میدادهاند؛ یعنی نسبت به خرداد ۱۸ درصد افزایش ماموریتهای قلبی تنفسی داشتیم که عدد چشمگیری است. امیدواریم شهروندان رعایت کنند و مسئولین چارهای بیندیشند.