قرائتی: آرایش نکردن دردانشگاه‌ها الزامی شود

به گزارش افکار نیوز به نقل از ايسنا، حجتالاسلام والمسلمين قرائتي صبح روز دوشنبه در اولين نشست هماهنگي تشكلهاي اسلامي دانشجويي دانشگاههاي سراسر كشور كه در محل دانشگاه شهيد بهشتي در حال برگزاريست، افزود: آمار طلاق زياد شده است كه يكي از دلايل آن دير ازدواج كردن است.

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌ها الزام کنیم که کسی در دانشگاه آرایش نکند، تصریح کرد: اگر در این زمینه به دین نیز کاری نداشته باشیم، این موضوع ضربه علمی وارد می‌کند.

تفکیک جنسیتی دانشگاه‌ها در دستورکار قرار گیرد
رییس ستاد اقامه نماز افزود: همچنین بحثتفکیک دخترها و پسرها در دانشگاه‌‌ها جز در موارد ضروری باید در دستور کار قرار گیرد. در این زمینه بنده در جلسه‌ای در زمینه اسلامی کردن دانشگاه‌ها عنوان کردم که جز در موارد ضرورت، کلاس‌ها جدا برگزار شود و می‌توان تمهیداتی فراهم کرد تا صبح‌ها خانم‌ها و عصرها آقایان در دانشگاه درس بخوانند.

قرائتی خطاب به دانشجویان با تاکید بر اینکه عیب‌های نظام را توجیه نکنید، نظام را تضعیف نکنید و آن را تکمیل کنید، تصریح کرد: هر چند در برخی جاها نظام ضعف‌هایی دارد اما باید توجه داشت که این نظام با خون شهدا و همچنین تعداد زیادی جانباز و آزاده به دست آمده است و در واقع این نظام مفت به دست نیامده است.

موضع‌گیری‌های سیاسی گاهی آدم را بی‌دین می‌کند
وی خطاب به تشکل‌های دانشجویی تاکید کرد: رنگ دینی را در تشکل‌ها پر رنگ کنید، کارهای فرهنگی‌تان ماندگار باشد، نماز را محور کارهای خود قرار دهید و با قرآن انس بگیرید. مراقب باشید که خود را به خط سیاسی نفروشید. همچنین موضع خود را حق قرار دهید و تحت تاثیر قرار نگیرید چرا که موضع‌گیری‌های سیاسی گاهی آدم را بی‌دین می‌کند.

وی خطاب به تشکل‌ها با بیان اینکه نهج‌البلاغه غریب است، گفت: تشکل‌های دانشجویی برای قرآن و نهج‌البلاغه وقت بگذارند.

رییس ستاد اقامه نماز کشور همچنین با تاکید بر تاثیر تعامل حضوری، خطاب به روسای دانشگاه‌ها تاکید کرد که روزی پنج دقیقه خصوصی با دانشجویان صحبت کنند چرا که اثر صحبت‌های خصوصی بسیار تاثیرگذار است.

قرائتي همچنين با تاكيد بر بحث تاثير قرآن و جستجو در آن، اذعان كرد: ذوالقرنين سردار سازندگي بود ما اين موضوع را خطاب به رفسنجاني ميگوييم، همه قرآن پر از گفتوگو است، ما به گفتوگوي تمدنهاي خاتمي توجه داريم و يا اينكه عدالتي كه احمدينژاد براي انسان ميخواهد، در حالي كه حضرت علي (ع) درباره كوچكترين مسايل نيز بحث عدالت را مطرح كردهاند.