به گزارش افکار نیوز به نقل از ايسنا ، "منصور منصوری" كارشناس نظارت بر فراورده هاي خام دامي شهرستان يزد با بيان اين توضيحات، تصريح كرد: برای پيشگيري از این بیماری باید نکاتی را مورد توجه قرار داد كه از آن جمله ميتوان به عدم استفاده از شير غيرپاستوريزه، جوشاندن شير خام قبل از مصرف، استفاده از دستكش، محافظ چشم، پيش بند در زمان تماس با حيوانات و واكسيناسيون به موقع دامها اشاره كرد.
وی افزود: با توجه به گسترش مراکز عرضه شیرخام در سطح شهر، شبکه دامپزشکی شهرستان ضمن شناسایی این واحدها، تشدید کنترلهای بهداشتی و نمونهگیری شیرهای عرضه شده، اقدامات لازم جهت حذف شیرهای غیرقابل عرضه از این واحدها را به عمل آورده است.
منصوري همچنين ضمن تأكيد بر تداوم نظارتهاي لازم بر اين گونه مراكز، از تمامي شهروندان خواست تا به منظور حفظ سلامت خود از شير و فرآوردههاي پاستوريزه استفاده كند و اگر چنانچه در مواردي شير را به صورت فله تهيه كردند، حتماً به مدت پنج دقيقه آن را به منظور رفع آلودگي احتمالي شير جوشانده و سپس آن را با اطمينان بيشتر مصرف كنند.
شناسه خبر:
۱۲۲۸۱۹
تب مالت زنگ خطری برای استفاده ازشیر خام
بیماری تب مالت یک عفونت باکتریایی است که از گاو، گوسفند و بز آلوده به انسان انتقال مییابد. این بیماری در دو نوع حاد و مزمن بوده که علائم در نوع حاد شامل تب متناوب، لرز، تعریق، خستگی قابل توجه، درد به هنگام لمس ستون فقرات، سردرد و بزرگ شدن گرههای لنفاوی است. فرم مزمن آن به صورت خستگی، درد عضلانی، کمردرد، یبوست، کاهش وزن، افسردگی، بروز آبسه در تخمدان، کلیه و مغز بروزمیکند و راه انتقال این بیماری از طریق مصرف شیر یا محصولات لبنی غیر پاستوریزه به انسان است.
۰