مهدی، ولی پور با اشاره به آغاز طرح امداد زمستانه در ۲۳ آذرماه گفت: مانند سالهای گذشته طرح امداد زمستانه به منظور امدادرسانی در جادههای کشور قبل از آغاز فصل زمستان شروع میشود.
ولی پور با اشاره به فعالیت ۵۷۵ پایگاه ثابت و ۱۰۰ پست موقت در گردنههای خطرناک و در طول طرح زمستانه عنوان کرد: ۴۶۴ شعبه و دفتر نمایندگی، ۳۰۵ مرکز پشتیبانی امدادی، ۳۲ مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان، ۳۵ مرکز آنست و ۲۲ مرکز امداد هوایی در این طرح شرکت میکنند که در مجموع ۱۵۳۳ مرکز امدادی و پایگاهی را شامل میشود.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات کشور، در این طرح بیش از ۳۵۰۵ خودرو عملیاتی شامل ۱۰۶۳ دستگاه آمبولانس، ۱۲۷۰ خودروی امدادی، ۱۹ اتوبوس امدادی، ۴۵۶ خودروی نجات، ۵۰ خودروی ویژه عملیات، ۱۱ خودروی فرماندهی عملیات، ۴۸۰ موتورسیکلت امدادی، ۱۲۲ موتورلانس و ۱۹ فروند بالگرد شرکت میکنند.
ولی پور با اشاره به حضور ۱۳ هزار امدادگر، افزود: ۴۵۰۰ تیم عملیاتی فعال، ۳۱ تیم واکنش سریع، ۲۲ هزار داوطلب تخصصی امداد و نجات، ۳۴۰۰ نیروی عملیاتی تخصصی کادر، در این طرح حضور دارند.
وی یک از معضلات امدادرسانی به افراد در راه مانده را نبود علایم و نشانههای رانندگی در جادهها و تونلها دانست و ادامه داد: همین مسئله باعث میشود تا بسیاری از رانندگانی که در راه ماندهاند، ندانند در کجا هستند و بنابراین نتوانند محل دقیق خود را به ما بگویند و این مسئله باعث کند شدن امدادرسانی میشود.
ولی پور یکی دیگر از مشکلات پیشرو برای امدادرسانی را خاموش بودن روشنایی جادهها دانست و تاکید کرد که این مشکلات با سازمانها، ارگانها و وزارتخانههای مربوطه مطرح شده است و به زودی حل میشود.