![شناسایی ۶۴۲۶ بیمار جدید کرونایی/ ۱۶۸ نفر دیگر فوت شدند](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/CslxGsnlCB3Z/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqU2I2CCjcOeXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVbAkiqt2D3886PQyUKPNecQ,,/%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7+1+%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF.jpg)
از دیروز تا امروز ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۲۶ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۰۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۹۶ هزار و ۳۱۸ نفر رسید.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۸ هزار و ۱۱۶ نفر رسید.
تا کنون ۶ میلیون و ۷۳۹ هزار و ۸۱۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
سه هزار و ۵۷۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۷ میلیون و ۸۰۸ هزار و ۲۸۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۴۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۹۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۰۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.