![کشف ۱۵ میلیارد تومان پوشاک خارجی قاچاق در تهران](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/lFoMBvCI1JT1/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVfA-P2QXHk1n35mq7w9fiGQ,,/%D9%82%D8%A7%DA%86%D8%A7%D9%82.jpg)
سرهنگ علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: روز گذشته برابر اطلاع از نگهداری کالای قاچاق در ساختمانی در شمال تهران، مامورین این پلیس طی یک عملیات همزمان و منسجم به محل اعزام شدند که پس از رصدهای اطلاعاتی نامحسوس، مشاهده شد محل مورد نظر ساختمان پزشکان بوده و در طبقه چهارم مقادیر انبوهی پوشاک قاچاق با برند خارجی موجود است.
وی اظهار کرد: در بررسی اولیه مشخص شد محل اجارهای و فاقد هرگونه اسناد و مدارک بوده و کالاها از حدود یکسال قبل در این محل تخلیه شده است.
وی افزود: در ادامه تحقیقات در ساختمان دیگری واقع در میدان رازی نیز مقادیر انبوهی پوشاک و کفش دپو کشف گردید.
این مقام پلیسی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۱۵ میلیارد تومان اعلام کرده اند، اضافه کرد: در صورت مشاهده هرگونه کالای قاچاق و احتکار کالا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند.