![شهرداری تهران برای بارشهای بهاری به حالت آمادهباش درآمد](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/hzjhXIsZv5D4/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVbAkiqt2D388dvnl7OsEwqQ,,/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
اصغر عطایی مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران در حاشیه مراسم درختکاری توسط اهالی رسانه در بوستان زندگی در محله هرندی تهران اظهار داشت: در سال جاری علیرغم وجود بارشها هیچ آبگرفتگی در معابر تهران نداشتیم البته آبگرفتگی به معنای ایجاد شدن فضایی شبیه به رودخانه است.
وی گفت: با برنامهریزیهای انجام شده انشاءالله مشکلی برای بارشهای بهار نخواهیم داشت و شهرداری تهران برای بارشهای احتمالی فروردین آمادهباش کامل دارند.
مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: کانالها و مسیلها به صورت کامل لایروبی شده و نیروهای پیمانکاری شهرداری فعالیتهای مستمری را در این زمینه انجام دادهاند.
عطایی در پایان گفت: فضاسازی شهرداری تهران برای نوروز تا جمعه به پایان میرسد و شکل جدیدی از فضاها در خیابانها ایجاد خواهد شد و شهروندان میتوانند از دیدن آن لذت ببرند.