محمد جعفر قائم پناه، فوق تخصص قرنیه درباره « بیماری قوز قرنیه »با بیان اینکه نازکی قرنیه توسط متخصص با استفاده از قطره ریبوفلاوین به همراه اشعه ماوراء بنفش متوقف میشود،گفت: افرادی که در خانواده قوز قرنیه دارند، حتما به چشم پزشک مراجعه کنند و با یک جراحی ساده مانع از پیشرفت آن شوند.
قائم پناه درباره راههای درمانی افرادی که قوز قرنیه در آنها پیشرفت کرده است، اظهار داشت: این بیماری باید متوقف شود. استفاده از عینک در مرحله اول و پس از آن لنز تماسی، رینگ، لنز داخل چشمی و در نهایت پیوند قرنیه از راههای مختلف درمان این بیماری است.
این فوق تخصص قرنیه به افرادی که قوز قرنیه دارند،گفت:خوشبختانه این بیماری خطرناک نیست و هیچگاه باعث کوری نمیشود. این بیماری که آستیگمات نامنظم ناشی از نازکی قرنیه است، درمان دارد.
وی با بیان اینکه آب مروارید ناشی از سن پیشگیری ندارد، خاطرنشان کرد: افرادی همچون کشاورزان و کارگران در نور زیاد آفتاب باید از کلاه لبه دار و عینک محافظ استفاده کنند. باید از ضربه به سر و صورت جلوگیری کرد، از مصرف داروهای کورتونی به صورت خودسرانه دوری کرد. در نهایت برای پیرچشمی بهترین راه استفاده از عینک پیرچشمی است.