سرهنگ علیمحمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به موضوع «کودکان و ایمنی در فضای مجازی» پرداخت و اظهار داشت:حفظ حریم خصوصی و ایمنی فرزندان ازجمله مهمترین دغدغههای والدین در فضای مجازی است؛ در همین راستا همراهی والدین و فرزندان در این فضا میتواند گامی مهم و اساسی باشد.
ویگفت: در این راستا والدین باید اطلاعات سایبری خود را افزایش داده و نحوه استفاده از ابزارهای هوشمند را فراگرفته و بر فعالیتهای آنلاین فرزندان خود نظارت داشته باشند.
سرهنگ رجبی با اشاره به کاربرد اپلیکیشنهای مسدودکننده و کنترلی تصریح کرد:نرمافزارهایی وجود دارند که میتواند برخی کلیدواژهها را مسدود و جستوجو در اینترنت محدود کنند و یا میتوانید فعالیت کودک خود را رصد کنید.
وی گفت:برای دانلود برنامههای ارتباطی با معلم یا اساتید حتماً از منابع و نرم افزارهای معتبر استفاده کنید.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا خاطرنشان کرد: به کودکان یاد بدهید که هرگز نام، آدرس ، رمز عبور ، نام مدرسه و نام اولیا خود را در اختیار کسی قرار ندهند.
سرهنگ رجبی با تاکید بر اینکه کودکان را در فضای مجازی تنها نگذارید، اظهار داشت:برای استفاده فرزندان از بستر اینترنت، قوانین و مقررات خانگی تعیین کرده و به آن پایبند باشید چراکه اگر نظارت صحیح والدین در زمان استفاده از اینترنت وجود نداشته باشد، ممکن است فرزندان دچار آسیبهایی مانند اعتیاد اینترنتی، افت تحصیلی، خطرات جسمی و روحی شوند.
وی تاکید کرد: همانطور که در فضای واقعی مراقب کودکان خود هستید آنها را در فضای مجازی تنها نگذارید.