داروی رمدسیویر در بیماری کرونا باعث درمان این بیماری مرموز می شود. پزشکان معتقدند که تاثیر داروی رمدسیویر بر بیماری کرونا بسیار مفید بوده و حالا مسئولان وزارت بهداشت نیز آن را تائید می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان ظهر یکشنبه ۱۸ آبانماه در نشست خبری که از طریق ویدیوکنفرانس در استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایشهای بینالمللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان با موضوع کرونا ویروس برگزار شد، درخصوص تست و ارزیابی داروی کرونا در بیمارستانهای زنجان بر روی بیماران کرونایی اظهار داشت: هیچ دارویی در زنجان به عنوان دارو، حتی تحقیقاتی استفاده نمیشود و ما براساس پروتکل وزارت بهداشت، و آخرین داروهای موجود در کشور و دنیا، داروهایی را استفاده میکنیم، ازجمله داروی رمدسیویر که مدتهاست استفاده میشود .
دکتر آرمانیکیان افزود: با توجه به توصیههای جهانی و پروتکلهای وزارت بهداشت، خوشبختانه داروی رمدسیویر در تعداد قابل توجهی از بیماران ما خوب جواب داده، و این دارو به میزان کافی در اختیار بیمارستانها قرار دارد و در آینده هم ممکن است که وزارت بهداشت این دارو را در اختیار داروخانهها، مراکز خصوصی و پزشکانی که بیرون مطب دارند، قرار بدهد.
وی با اشاره به مشکلات بیمارستانها افزود: همه دستگاهها مشکلات خاص خودشان را دارند و قطعاً دانشگاه هم مبرا از مشکل نیست و ما در راستای برطرف نمودن مشکلات، ازجمله جابجایی بخشها و توزیع بیماران هر روز ظهر جلسه برگزار، و رسیدگیهای لازم را انجام میدهیم و در این خصوص همکاران ما یک سامانهای را طراحی کردند که از طریق ستاد مدیریت توزیع بیماریها چه در بیمارستانهای غیردانشگاهی و چه بیمارستانهای دانشگاه، اقدامات را مدیریت و رصد میکنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزکی زنجان ادامه داد: از منظر مدیریت بیمارستانی ممکن است که ما در شرایطی قرار بگیریم، الان هم در نزدیکی این شرایط هستیم، به فرض مثال، ممکن است ۳ بخش داخلی را تکمیل کنیم در دو بخش داخلی، تا بتوانیم یک بخش را آزاد کنیم، و از طرفی خدمات دیگری هم داریم، و واقعا شرایط پیچیدهای است و ما نمیتوانیم همه مریضها را فدای یک نوع بیماری کنیم .
دکتر آرمانیکیان با بیان اینکه کرونا در اغلب موارد خوشخیم است، تصریح کرد: علیرغم اینکه کرونا مرگ و میر و دردسرهای ویژه دارد، ولی به مراتب سکته قلبی و مغزی، بیماریهای مختلف حاد کلیه، بیماریهای مختلف اورژانسی و ارتوپدی و ... برای ما کشندهتر است.
وی افزود: هدف ما این است که خدمات را به بهترین نحو بین بیماران توزیع کنیم تا هم بیمار آسیب نبیند و هم میزان مرگ و میر پایین باشد .