پانته آ درّی در گفت وگو با ایسنا، درباره روند ارائه آموزش در دبیرستان های پایتخت توضیح داد و در این باره اظهار کرد: اکنون در تهران به دلیل مصوبه ستاد استانی کرونا در شرایط غیرحضوری کامل به سر می بریم؛ اما فرایند یاددهی یادگیری در حال انجام است. ریزش آمار ثبت نامی نداشته ایم و شمار دانش آموزان متوسطه نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.
وی افزود: شبکه شاد نیز به عنوان یکی از اصلی ترین ظرفیت ها و بسترهای آموزش غیرحضوری دانش آموزان به عنوان مرجعی موثق و مورد تایید مورد استفاده قرار می گیرد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران درباره ارزشیابی از دروس در نیمسال اول تحصیلی عنوان کرد: امتحانات فرایند جدایی ناپذیر آموزش هستند تا مطمئن شویم اهداف تعیین شده برای کتب درسی و دروس محقق شده است؟.
دری افزود: معلم معمولا فرایند یاددهی و یادگیری خودش را با ارزشیابی به پایان می رساند. در شرایط فعلی ارزشیابی مستمر در آموزش های غیرحضوری برای ما مهمتر است و عمق و وسعت این فرایند باید مدام اندازه گیری شود تا اگر تغییر برنامه ای نیاز دارد توسط معلم طراحی شود.
وی با بیان اینکه ارزشیابی مستمر چه در روش حضوری و چه غیرحضوری با جمع آوری مستندات توسط معلم انجام می شود گفت: انواع مدلهای پرسش و پاسخ، حل مسئله، ارائه پروژه، خلاصه نویسی، آزمون آنلاین و آفلاین، یادگیری گروهی، ارائه کنفراس و دیگر روش ها که معلمان از آن آگاهند در ارزشیابی مستمر دخیل است. در نیمسال اول ارزشیابی ها در اختیار مدارس بوده و بستر شاد از اصلی ترین بسترهایی است که نقش خودش را برای ارزیابی باکیفیت ارائه می کند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران درباره برخورداری مدارس از اطلس یادگیری گفت: از ابتدای بازگشایی مدارس در پانزدهم شهریور ماه مقرر شد مدارس اطلس یادگیری داشته باشند که همان زمان انجام شد. با توجه به اختیارات شورای مدرسه برای تصمیم گیری درباره سناریوهای مختلف آموزشی مانند شرایط آموزش حضوری، غیرحضوری و ترکیبی می طلبید که بدانیم نقشه راه یادگیری دانش آموزان، بسترهای تعاملی و امکانات و تجهیزاتی که مدارس به کار می برند چیست که از آن تعبیر به اطلس یادگیری می شود.
دری ادامه داد: مدارس فایل بزرگی که برایشان ارسال کردیم را تکمیل و برای ما ارسال کردند که بر اساس آن مشخص شد دانش آموزان تا چه سطحی به ابزار هوشمند، اینترنت و تلویزیون دسترسی دارند و معلم تایید می کند که از چه ظرفیت تعاملی با دانش آموز استفاده می کند. همچنین میزان دسترسی مدرسه به امکانات چقدر است و شمار دانش آموزان بازمانده از آموزش های مجازی چقدر است.
وی با اشاره به اهداف اطلس یادگیری و ضرورت برخورداری مدارس از آن گفت: هدف اطلس یادگیری این بود که این دسته از دانش آموزان بازمانده هم شناسایی شوند تا مدرسه با اختیاراتی که شوراها دارند و با پشتیبانی و رهبری که گروه های آموزشی متوسطه در اداره کل و مناطق انجام می دهند تهیه برنامه های شخصی سازی شده ای شامل درسنامه، جزوات، سی دی و دی وی دی است که به این دانش آموزان رسانده می شوند و در فضاهای مجازی که پرتال گروه های آموزشی دارند به اشتراک گذاشته می شود.