![پلیس راهور کد جریمهای مبنی بر عدم استفاده از ماسک ندارد](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/fqGKuYNCN5UW/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVNsXvcE91QDENZSZ7oCLoYw,,/%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%A9.jpg)
سردار سیدتیمور حسین جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص انتشار عکسی مبنی بر ابلاغ برگ جریمه با عنوان عدم استفاده از ماسک که در فضای مجازی منتشر شده اظهار داشت: چنین موضوعی صحت نداشته و پلیس راهور کد جریمهای مبنی بر عدم استفاده از ماسک مقرر نکرده است.
جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا به پلیس تهران مبنی بر جریمه رانندگان فاقد ماسک تصریح کرد: هنوز در تهران چنین چیزی ابلاغ نشده و قرار است تذکر عدم زدن ماسک ابتدا به صورت ارشاد باشد.
وی گفت: قرار است رانندگان و مسافران تاکسیها و شرکت واحد اگر ماسک نزنند مورد جریمه قرار گیرند.