![دستور ویژه رئیس ستاد اجرایی فرمان امام برای مقابله با کرونا](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/ylE7fAhv8kiB/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVXCssNmnyZDD35mq7w9fiGQ,,/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF+%D9%85%D8%AE%D8%A8%D8%B1+.jpg)
با توجه به افزایش چشمگیر آمار ابتلا به کرونا و دستور ویژه مقام معظم رهبری دراین زمینه، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی دستور بسیج تمام امکانات این ستاد ازجمله سامانه ۴۰۳۰، کاروانهای سیار پزشکی، واحدهای تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده، واحدهای تولید دارو و تمام نیروهای جهادی همکار ستاد برای افزایش همکاریهای قبلی با وزارت بهداشت را صادر کرد.
پیش از این نیز از اولین روزهای شیوع این ویروس ، ستاد اجرایی فرمان امام با راهاندازی بزرگترین کارخانه تولید ماسک در منطقه با ظرفیت تولید ۵ میلیون ماسک در روز و کارخانه تولید مواد ضدعفونی کننده، راهاندازی سامانه ۴۰۳۰ برای ارائه مشاوره تلفنی درخصوص کرونا، تولید داروی رمدیسیور و دستگاههای تنفسی و تلاش محققان دانشبنیان ستاد برای ساخت واکسن کرونا از چندمسیر و تامین دارو و اقلام مورد نیاز جامعه سلامت، دراین مسیر همکاری گستردهای با وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا داشته است.