به گزارش افکارنیوزبه نقل از ایسنا، اگر چه احتمال آبگرفتگی در اصفهان به دلیل نوع معماری و وجود «مادیها» دور از ذهن مینماید اما در سالهای اخیر بارشهای مقطعی باران نشان داده که خیابانهای این شهر استعداد رودخانه شدن را دارد.
رییس اداره خدمات شهری معاونت خدمات شهرداری اصفهان اما با آب گرفتگی خیابانها پس از باران موافق نیست میگوید: در بارندگیهای هفتههای گذشته اصفهان هیچگونه آبگرفتگی در زیرگذرها وجود نداشته است.
داوود بحیرایی، آبگرفتگی پلهای تمدن و چمران را رد میکند و ادامه میدهد: در این مناطق هیچ گونه آبگرفتگی وجود نداشته است.
وی با اشاره به اینکه آبگرفتگی در سطح شهر اصفهان نسبت به بسیاری از شهرهای کشور کمتر است، بیان میکند: علت به وجود آمدن آبگرفتگی در برخی معابر شهر اصفهان، سطوح شیبدار و ناهمواریهای سطح زمین است اما هنگام بارش باران، آبگرفتگی معابر به صورت کامل کنترل میشود.
رییس اداره خدمات شهری معاونت خدمات شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه ستاد سیل شهر اصفهان از شهریور فعالیت خود را آغاز کرده است، میافزاید: هنگام بارش باران، نیروهای این ستاد با خودروهای سنگین و نیمه سنگین در تمام مناطق شهرداری اصفهان آماده خدمت رسانی هستند.
بحیرانی با اشاره به اینکه در بارندگیهای روز گذشته، آبگرفتگی از هیچ بزرگراه و معبری در سطح شهر گزارش نشده است، تصریح میکند: بافت فرسوده شهر اصفهان بیشترین مشکلات را برای اجرای عملیات رفع آبگرفتگی ایجاد میکند اما با این وجود از ابتدای پاییز هیچ موردی از آبگرفتگی ساختمانهای شهر اصفهان گزارش نشده است
خیابانهای اصفهان زاینده رود می شوند!
برای رفع خشکسالی دست به دعا میشویم تا زاینده رود خشک دوباره زنده شود اما پس از باریدن چند ساعت باران این خیابانهای اصفهان است که تبدیل به زاینده رود میشود و جریان پیدا میکند و آدم با خودش فکر میکند اگر خشکسالی نبود باید با قایق در خیابانهای این شهر جابهجا میشد!