در این تصویر محمدرضا گلزار تی شرت خود را بالا زده تا عضلات خود را به نمایش بگذارد.
چرا برنامه محمدرضا گلزار پربیننده نمیشود؟
احمد رنجبر در هفت صبح نوشت: «در آخرین رتبهبندی منتشر شده از محصولات پربازدید نماوا، همچنان نامی از» هفتخان ” با اجرای محمدرضا گلزار نیست. وضعیتی که طی هفتههای گذشته پابرجا بود. چه چیزهای باعث شد این مسابقه هنوز نتوانسته در جذب مخاطب موفق باشد؟
مورد اول| شباهت با برنده باش
تیم سازنده این مسابقه، سال ۹۷ «برنده باش» را با اجرای محمدرضا گلزار روی آنتن شبکه سه بردند. حالا همین گروه با ایجاد تغییراتی، «برنده باش» را با نام «هفت خان» راهی پلتفرم کردهاند. تازه؛ یکی از عوامل جذابیت «برنده باش» جوایز نقدی و چشمگیر آن بود اما در «هفت خان» به دلیل سختگیریهای شدید، شرکتکنندهها بهندرت صاحب جایزه میشوند.
مورد دوم|عدم نوآوری در اجرا
محمدرضا گلزار شگفتانه مسابقه «برنده باش» بود. او وجهی دیگر از خود به نمایش گذاشت و تحسین خیلیها را به خود دید. گلزار در «هفت خان» با همان شیوه، مسابقه را اجرا میکند. عدم نوآوری در اجرا، باعث شده تماشای گلزار فاقد جذابیت برای طیف گسترده مخاطبان باشد.
مورد سوم| همزمانی با پخش «گیسو»
پخش مسابقه «هفت خان» همزمان شده با انتشار سریال «گیسو». وقتی او را در نقش سهیل میبینیم، تفاوتی با خود واقعیاش موقع اجرا در «هفت خان» احساس نمیکنیم. این مشابهت در نوع صحبت کردن، واکنش نشان دادن و حتی لباس پوشیدن دیده میشود. لطمه دیگری که به «هفت خان» و محمدرضا گلزار وارد شده، حضور زیاد او در پلتفرم است. یکشنبهها «هفت خان» با اجرای او در نماوا بارگذاری میشود و سهشنبهها «گیسو» با بازی او به دست علاقهمندان میرسد. نیاز به یادآوری نیست که یکی از الزامات ستاره بودن، دیده شدن به اندازه کافی است. گلزار حالا بیش از حد در معرض دید قرار دارد و از همین ناحیه هم لطمه خورده.
مورد چهارم| برنامه رایگانی که پولی شد
مخاطب استقبال زیادی از برنامههایی که رایگان در اختیارش بوده است، نمیکند. پیش از این، برنامههای عادل فردوسیپور و منصور ضابطیان هم سرنوشت خوبی در فضای وب نداشتند. آنچه مشخص است مخاطبان برای برنامهای که قبلا آن را دیده و از تماشای آن اشباع شدهاند، وقت و هزینه مالی کنار نمیگذارند. چهبسا «هفت خان» اگر مثل «برنده باش» از شبکه سه پخش میشد، شرایط آن ویژهتر میبود.