نوبت پاسخ گویی است آقای رئیس

افکارنیوز گروه ورزشی:نتایج اخیر تیم های ملی از یکسو و اتفاقات نادر در ورزش همچون تخلف گسترده در انتخابات هیئت های فوتبال فارس، کرمانشاه و هرمزگان سبب شده است تا بیش از هر زمانی دیگری نیاز به پاسخگو بودن ریاست محترم فدراسیون فوتبال در بین اهالی رسانه و دوست داران فوتبال احساس شود. لذا اهالی رسانه از جناب آقای علی کفاشیان تقاضا می کنند جهت روشن شدن افکار عمومی به سوالات ذیل پاسخ دهد.

۱. یکی از محورهای توسعه فوتبال در بخش های مختلف توجه به فوتبال پایه است. نتایج این چند ساله و خصوصا در طول مدیریت علی کفاشیان نشان دهنده ناکامی در بخش نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید بوده است که فدراسیون فوتبال توجهی به آن بر خلاف شعارها نداشت. تنها موفقیت فدراسیون در تیم ملی نوجوانان و محدود به سال ۲۰۰۸ بود و بعد از آن تیم ملی از گروه خود در آسیا هم صعود نکرد و در سال ۲۰۱۲ در تهران به فینال نرسید.

در تیم ملی جوانان در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۰ از صعود به مرحله بعدی هم بازماندیم و تیم ملی امید در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ از راهیابی به المپیک بازماند. این نتایج نشان می دهد فدراسیون فوتبال هیچ برنامه مدونی برای توسعه در دستور کار نداشته است و هر چند تدارک خوبی برای این تیم ها دیده شده بود ولی به دلیل عدم استفاده از مربیان به روز و همچنین سیستم مناسب انتخاب بازیکن و ضعف فنی در پاسخگویی این نتایج نا امید کننده را رقم زده است.

۲. یکی از معضلات این روزهای فوتبال ایران بحثنتایج تیم ملی و عملکرد کی روش در این دوره است. اینکه کی روش در بحثهای مختلف مدیریتی دخالت می کند و خروجی تصمیم هایش برای تعطیلی لیگ جهت اردوهای تیم ملی تنها شکست بوده است و ساختار و روش جدیدی را به وجود نیاورده است. در حالی که مردم کشور از این وضعیت خسته شده اند و به روش های مختلف نسبت به این ناکامی ها واکنش نشان می دهند کارلوس کی روش از ایران رفته است و نسبت به این اتفاقات پاسخگو هم نبوده است. چگونه با چنین روشی می توان برای فوتبال مدیریت کرد؟

۳. فوتبال یکی از پدیده های سود آور حوزه اقتصاد است. بنگاهی که در کنار جذابیت هایش می تواند شرکت های اقتصادی را مجاب کند تا در این بخش هزینه و سرمایه گذاری کنند. از روزی که علی کفاشیان به عنوان سرپرست کمیته بازاریابی انتخاب شده است نه تنها یک ریال از بخش های دولتی جذب فوتبال نکرده است بلکه نتوانسته شرکت های دیگر را مجاب برای بحثاسپانسر لیگ کند. چرا این سیستم توان جذب اسپانسر را ندارد؟

۴. یکی از ضعف های بزرگ فدراسیون فوتبال در بخش بین الملل است که در ایجاد ارتباط با کشورهای دیگر همچین توسعه فوتبال در بخش های مختلف ناکام بوده است. ماه هاست کمیته بین الملل به صورت سرپرستی اداره می شود و افراد مختلف در این حوزه به صورت پیمانی ایده می دهند که این روند در شان فوتبال ایران نیست. چگونه فدراسیون فوتبال نمی تواند در این بخش برنامه های تازه ای داشته باشد؟

۵. فوتبال ایران یک جام جهانی و یک جام ملتها را برای تیم ملی بزرگسالان، یک بازی های آسیایی و دو المپیک برای تیم ملی امید، سه جام جهانی و جام آسیا برای تیم ملی جوانان، یک جام جهانی و دو جام آسیا برای تیم ملی نوجوانان و یک جام آسیایی و یک حذف زود هنگام از جام جهانی برای تیم ملی فوتسال داشته است. آمار از ناکامی ۸۱ درصدی فوتبال ایران در بخش های مختلف ( منهای فوتبال ساحلی و فوتبال و فوتسال بانوان که همیشه با شکست همراه بوده است ) خبر می دهد . در همه این سال ها به بخش آموزش هیچ توجهی نشده است. از سوی دیگر تخلفات مختلفی در برگزاری انتخابات هیئت های استانی روی داده است که نشان می دهد صحت این انتخابات در معرض تردید است. چنین دیدگاهی به فوتبال نه تنها کمک نمی کند بلکه نوعی عقب گرد برای فوتبال ایران محسوب می شود. پاسخ شخص رئیس فدراسیون برای ۸۱ درصد ناکامی چیست ؟