![واکنش روزبه چشمی به انتقادات](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/JLurHX89rQv2/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVlqAKEfw-R6xVmKk5Dstp3Q,,/%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A8%D9%87+%DA%86%D8%B4%D9%85%DB%8C.jpg)
شب قبل از بازی برابر مس بود که اعلام شد دیدیه اندونگ به دلیل برخی اختلافات با کاپیتان های استقلال یعنی حسین حسینی و روزبه چشمی، از ترکیب خارج شده و سهراب بختیاری زاده قصد دارد از صحبت های این دو بازیکن با تجربه تیمش تبعیت و هافبک گابنی را نیمکت نشین کند. بلافاصله هم خود باشگاه در اقدامی عجیب، یک بیانیه منتشر و تمام موضوع را تکذیب کرد که همین موضوع به ابهامات ماجرا افزود. هرچند پیگیری ها نشان می دهد قضیه نیمکت نشینی اندونگ پیچیده تر از این حرف هاست و ارتباط خاصی به بازیکنان دیگر ندارد اما فشارها به کاپیتان اول و دوم استقلال به قدری زیاد شد که باعث شد حسین حسینی در مصاحبه بعد از بازی اعلام کند تیم را ترک می کند و امروز هم تمرین تیم چند غایب بزرگ داشت؛ از جمله روزبه چشمی!
آن طور که یک خبرگزاری ادعا کرده و در فضای مجازی هم بسیار دست به دست شده، چشمی به بازیکنان و اعضای کادرفنی اعلام کرده به شدت نسبت بابت نتایج و فشارها ناراحت است و دیگر قصد شرکت در تمرینات را ندارد! در همین راستا شنیده می شود روزبه امروز جزو غایبان پرتعداد تمرین بود و شاید بتواند این اتفاق را به ادعای خودش مرتبط دانست. اگر اینگونه باشد و چشمی با سابقه گلزنی در جام جهانی از انتقادات ناراحت شده و دیگر نخواهد در تمرینات حاضر شود، احتمالا باید حق را به هوادارانی داد که به شدت نسبت به رویکرد غیر حرفه ای بازیکنان استقلال و به خصوص بزرگ تر های تیم انتقاد دارند. مگر اینکه چشمی خودش همه چیز را تکذیب کند.