به گزارش افکار نیوز به نقل از ايسنا، آزمايشات مشابهي در آمريكا و آلمان انجام شده، اما آنها بيشتر براي بيماران داراي بدن سالم يا كاشت مغز تهاجمي مورد استفاده قرار گرفته بودند.

یک بیمار معلول در بیمارستانی در سوئیس در این آزمایشات از این دستگاه استفاده کرده و به ارسال یک فرمان ذهنی به رایانه اتاق خود پرداخت که سپس به رایانه دیگری منتقل شده و یک روبات کوچک را در یک مسیر ۵۹ متری در لوزان حرکت داد.



این سیستم توسط خوزه میلان، استاد دانشکده پلی‌تکنیک فدرال لوزان طراحی شده که تخصص وی در تعاملهای غیرتهاجمی بین دستگاهها و مغز است.

از این فناوری همچنین می‌توان برای حرکت یک ویلچر استفاده کرد.

به گفته میلان، در این شیوه پس از آغاز حرکت، مغز می‌تواند استراحت کند چرا که در غیر این صورت به زودی خسته خواهد شد.

این در حالیست که این فناوری از محدودیتهای خاص خود نیز برخوردار است. در صورت حضور چند فرد در اطراف یک ویلچر برای مثال سیگنالهای مغزی در هم می‌ریزند.

در کنار حرکت بخشیدن به افراد فلج، قطعات مصنوعی عصبی می‌توانند برای کمک به بهبود بیماران دچار عدم احساس مورد استفاده قرار گیرند.

این محققان همچنین در حال کار بر روی یک پوست الکتریکی برای معلولان هستند که از یک دستکش با حسگرهای ریز تشکیل شده و به ارسال مستقیم اطلاعات به سیستم عصبی فرد می‌پردازد.

در نهایت محققان امیدوارند بتوانند پروتزهای مکانیکی را تولید کنند که مانند دست واقعی، ‌ از حساسیت و تحرک برخوردار باشند.

محققان دیگر در لوزان در حال کار برای کمک به راه رفتن مجدد معلولان با الکترودهای کاشته شده در نخاع آنها هستند.

هدف این پژوهشها این است که پس از یک سال این معلولان بتوانند بدون کمک روباتها حرکت کنند.

اين محققان اكنون در حال تنظيم كارآزماييهاي باليني براي اين سيستم بوده و قصد دارند بتوانند آزمايشات خود را طي يك سال آينده در بيمارستان دانشگاه زوريخ برپا كنند.