![«پایتخت 6» یک سریال ماورایی خواهد بود!](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/FLYQVhUd3SS3/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVPi7Juxfim5Va6JPbbGjI9Q,,/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA.jpg)
الهام غفوری تهیه کننده سریال «پایتخت» در گفتگو درباره پروژه هایی که در دست طرح و برنامه ریزی دارد، بیان کرد: ما چندین پروژه و طرح داریم که همه را به صورت موازی پیش می برم ولی برای راه اندازی کارهای جدید باید شرایط مالی را بسنجم.
وی ادامه داد: اولویت من فراهم شدن بودجه مالی است و البته فیلمنامه این پروژه ها باید به شکلی منسجم پیش رود تا ببینیم در نهایت کدام یک برای ساخت قطعی می شود.
غفوری اظهار کرد: هم اکنون روی «پایتخت ۶» سیروس مقدم فکر می کنیم، یک سریال ماورایی در دست نگارش است که سعید نعمت الله فیلمنامه آن را می نویسد و فیلمنامه پروژه «هنگام بیداری» نیز در حال نگارش است.
به گفته وی، «هنگام بیداری» که کارگردانی آن با سیروس مقدم خواهد بود پروژه سنگینی است و باید متن آماده شود تا بتوان درباره آن تصمیم گرفت.
وی در پایان گفت: همه این پروژه ها را به صورت موازی پیش می بریم تا در نهایت اولویت بندی و زمان بندی کنیم و برای تولید یکی از آنها به نتیجه مشخص برسیم.