لنکرانی سخنان حسینیان را شوخی دانست

به گزارش افکارنیوز، فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جبهه پایداری، سخنگوی این جبهه پیرامون موضوع استیضاح وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی تاکید کرد: این استیضاح در حال حاضر به روند امور اجرایی کشور کمک نمیکند و تنها فرصتهایی را که مجلس هشتم باید صرف رسیدگی به امور فوری کشور به ویژه مسئله بودجه سال جاری نماید به هدر میدهد.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در خصوص دور دوم انتخابات مجلس نهم گفت: با توجه به حضور ۲۵ کاندیدا از جبهه پایداری در بین ۵۰ نفر راه یافته به دور دوم در شهر تهران، جبهه طبیعتا از کاندیداهای خود حمایت خواهد کرد اما این به معنای این نیست که برادران خود را در جبهه متحد، اصولگرا ندانیم؛ معرفی کاندیدا توسط جبهه پایداری پیشنهادی به پیشگاه مردم است و مردم خود با توجه به شناخت و بصیرتی که دارند انشالله بهترین‌ها را انتخاب خواهند کرد.

وی ادامه داد: رقابت انتخاباتی نباید تبدیل به تعارض و دشمنی شود، ما از هم اکنون باید به بعد از انتخابات و همدلی و همفکری و همراهی در دفاع از انقلاب توسط همه نیروهای مومن و متعهد به نظام بیندیشم و انتخابات را به صحنه‌ای از سابقوا فی الخیرات مبدل کنیم.

لنکرانی در خصوص مسئله استیضاح وزیر کار، تعاون و امور اجتماعی گفت: هر چند به انتصابات اخیر در این حوزه انتقادات جدی وارد است و باید شایسته سالاری در همه ارکان نظام به ویژه قوه مجریه بارز باشد، اما این استیضاح در حال حاضر به روند امور اجرایی کشور کمک نمی‌کند و تنها فرصت‌هایی را که مجلس هشتم باید صرف رسیدگی به امور فوری کشور به ویژه مسئله بودجه سال جاری نماید به هدر می‌دهد، مردم از همه قوا به ویژه مجلس و دولت توقع همدلی برای رفع معضلات کشور را دارند و عمیق کردن اختلافات و فرصت سوزی‌ها در این شرایط به هیچ وجه پسندیده نیست.

سخنگوی جبهه پایداری در مورد ریاست مجلس و برخی از اظهارات یکی از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی نیز یادآور شد: این موضوع همانطور که آقای حسینیان گفته‌اند در شورای جبهه مطرح نشده و برخی از اظهار نظرها در این خصوص البته در حد نظر شخصی است و ظاهرا آقای حسینیان گفته‌اند این قسمت مصاحبه به نوعی مزاح بوده است البته از این جنس جو سازی‌ها بر علیه جبهه پایداری در ماه‌های اخیر کم نبوده است، موضع رسمی جبهه پایداری همانگونه که مکررا اعلام شده از طریق پایگاه اطلاع رسانی رسمی جبهه یا سخنگو اعلام می‌شود.

وی افزود: در زمینه ریاست مجلس نهم، جبهه هنوز به جمع بندی نرسیده است و تاکید جبهه بر این است که پرداختن به این قبیل مسائل در شرایط فعلی صحیح نیست؛ وظیفه ما در رابطه با مجلس نهم فعلا کمک به برگزاری پر شور و نشاط البته با تاکید بر رقابتی مومنانه در انتخابات دور دوم است؛ رقابتی که از تخریب بری باشد و تنها بر اساس بیان اصول و دیدگاه‌ها شکل بگیرد؛ در انتخاب رئیس مجلس هم باید بر اساس صلاحیت‌ها و نه جنسیت یا عضویت در جبهه یا گروه‌های سیاسی تصمیم گرفت.

باقری لنکرانی همچنین تصریح کرد: ریاست قوه مقننه مسئولیت سنگینی است که نقش مهمی در روند امور کشور دارد متکفل این مسئولیت باید بتواند ضمن حفظ استقلال قوا، زمینه‌های همدلی بین قوا که بیش از همیشه نیاز کشورمان است را فراهم آورد و ظرفیت قانون‌گذاری را برای رفع مشکلات محرومین و مستضعفان به ویژه در عرصه‌های اقتصادی به کار گیرد و نگذارد مجلس به صحنه تسویه حساب‌های شخصی و جناحی تبدیل شود؛ بعد از مشخص شدن نتایج دور دوم انتخابات، جبهه پایداری در این خصوص با نمایندگان راه یافته به مجلس نهم به مشورت خواهد پرداخت.
گفتنی است روح الله حسینیان پیش از این گفته بود:
پیشنهاد دادم برای اینکه بگو و مگو هایی که غرب علیه نظام جمهوری اسلامی دارد خنثی شود، ریاست مجلس را به خانم ها بدهیم؛ غرب یکسره در تلاش است تا بگوید جمهوری اسلامی به زن بها نمی دهد؛ پیشنهاد می کنم هم برای تجربه و هم نشان دادن اعتقاد به ارزش زنان، رییس و نایب رییس اول و دوم و کل کار پردازان و منشی ها به عهده خانم ها گذاشته شود.

۳ دلیل در رد استدلال حسینیان

اما فارغ از این موضوع، سخنان حسینیان درباره سپردن کل هیئت رئیسه به زنان، اظهاراتی ناپخته و سوال برانگیز است.

نخست؛ با وجود اینکه در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی تکلیف ۲۲۵ کرسی خانه ملت روشن شد اما تنها ۲ کاندیدای زن(مهناز بهمنی از حوزه انتخابیه سراب - شهلا میرگلوبیات از حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه) موفق به ورود به مجلس شدند؛ ۲ کاندیدایی که تجربه مدیریت کلان و حتی میانه هم در کارنامه آن ها دیده نمی شود.

با این اوصاف هنوز مشخص نیست از میان ۶۵ کرسی باقیمانده در دور دوم انتخابات، چند کاندیدای زن مجوز ورود به مجلس را خواهند گرفت که آقای حسینیان اینگونه هیئت رئیسه ۱۸ عضوی مجلس را یکجا به نمایندگان زن واگذار کرده است.

اما نکته دوم و مهمتر آنکه نظر منفی مراجع عظام تقلید و علما با حضور زنان در پست های ارشد و وقت گیر مدیریتی تقریبا بر همگان آشکار است و بعید به نظر می رسد، حسینیان از این موضوع بی اطلاع باشد. علما برای این مخالفت خود دلایل زیادی دارند که اهمیت ویژه کانون خانواده و ممانعت از تزلزل آن از جمله آن‌هاست.

البته بی شک دلیل این نماینده مجلس برای نشاندن نماینده های زن بر کرسی های هیئت رئیسه نه مخالفت با نظر مراجع و بزرگان که به گفته خودش خنثی کردن ادعاها و توطئه های دشمن در حوزه زنان است.

اظهارات حسینیان پیش از این هم از سوی رئیس جمهور و در ماجرای کابینه دولت دهم تکرار شده بود.