عزتالله یوسفیانملا عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ضمن تقدیر از آیتالله رئیسی رئیس قوهقضائیه به منظور اتخاذ رویکرد جدید این قوه در برخورد با مفاسد، گفت: معتقدم یکی از اشکالات موجود در حوزه مبارزه با مفاسد، موازیکاری برخی دستگاهها در این زمینه است که همین امر موجب بروز فساد میشود.
اخبار سیاسی- وی با بیان اینکه در حوزه امنیت و نظارت، دستگاهها و نهادهای مرتبط با موضوع وجود دارند و شرح وظایفشان نیز طبق قانون مشخص است، اظهار داشت: در شرایط موجود، نیازی به تأسیس نهادهای جدید برای نظارت و مقابله با فساد احساس نمیشود، اما از طرف دیگر باید نهادهای موجود باید نقویت شوند و مجلس نیز از آنها حمایت میکند.
عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه داد: دستگاههای نظارتی در امر مبارزه با فساد، نظیر دیوان محاسبات، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور میبایست از نظر بودجهای و مالی تقویت شوند تا امر مبارزه با فساد سریعتر و با کمترین خطا صورت گیرد.
یوسفیانملا مبارزه با فساد را منحصر به قوهقضائیه و دستگاههای نظارتی ندانست و تصریح کرد: همه دستگاهها، بهخصوص دولت و مجلس در امر مبارزه با فساد مسئول هستند و باید پاسخگوی عملکردشان باشند؛ البته همه شهروندان نیز میبایست در این مسئله احساس مسئولیت کرده و هر جا خطایی دیدند، آن را به نهادهای نظارتی گزارش دهند.
وی اضافه کرد: فساد در میان دانهدرشت ها شایعتر است، بنابراین برخورد با آنها سبب میشود که متخلفان در سطوح مختلف احساس ناامنی کنند، بنابراین معتقدم که آیتالله رئیسی مسیر مبارزه با فساد را به خوبی انتخاب کردهاند و در حقیقت با این شیوه برخورد، اعتماد آحاد مختلف مردم به دستگاه قضا احیاء شده است.
عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در پایان خاطرنشان کرد: برخوردهای قوهقضائیه با مفاسد جناحی و حزبی نیست که ادامه این روند میتواند به خشکاندن فساد در کشور، بهخصوص در میان دانهدرشتها مؤثر باشد.