مدیران نباید چنان طمع می‌کردند که صاحب کرم پشیمان شود!

شرق چندین بار دریافت حقوق و پاداش‌های چندصدمیلیونی و میلیاردی را حق مدیران مذکور خوانده و آنها را کسانی که شایسته مدیریتند و نباید دولت از آنها محروم شود بلکه باید از حقوق آنها دفاع کند.

این روزنامه در عین حال از قول علی ظفرزاده نماینده مجلس ششم- عضو هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی- نوشت: در این ماجرا وزیر کار به موقع و به درستی و با نگاه جامعه‌شناختی و تامل در مجموعه‌ای که در آن قرار دارد، اقدام کرده است. اما زیرمجموعه هم باید درک و فهم و اجتهاد محیط کار خود و جامعه و شرایط اقتصادی و معیشتی مردم را در نظر بگیرد.

وی می‌افزاید: آیا مدیر نباید اندکی تامل کند که مدیر دولت تدبیر و امید است؟ و مردم به امید اجرای عدالت به این دولت رأی داده‌اند؟ مگر فرق مدیری که در خاش و تایباد و سرخس و شلمچه خدمت می‌کند با او چقدر باید باشد؟ و چند برابر یک کارمند عادی باید حقوق دریافت کند؟ با در نظر گرفتن تجربه و مدرک و سختی کار و ابتکار و خلاقیت 10 برابر، 20 برابر... تا کجا معقول است و متعارف؟ برای بیش از آن چه توجیهی هست. طمع را نباید دو چندان کنی/ که صاحب کرم را پشیمان کنی.

مدیران و هیئت‌ مدیره‌ها باید از انصاف خارج نشوند و تا راز از پرده برون نیفتاده، اصلاح‌گر خود باشند: حتی اگر در دستگاه‌شان امکان نظارت وجود نداشته باشد؛ ‌البته دولت محترم نیز دقت کند و از هول در زمین رقیب بازی نکند و متخصصان و کارشناسان دلسوز و پاکدست و مدیران شایسته خود را از دست ندهد.