این شبکه گزارشی مفصل را به معرفی آثار ترکیبی “شاپور پویان” اختصاص داده و آثار سراسر آمیخته به فرهنگ غیر اخلاقی غرب این فرد [که به دلیل مستهجن بودن امکان نمایش آنها وجود ندارد] را ” نگاهی امروزی به هنر ایران” و آنها را دارای ” ارتباطی تنگاتنگ با تاریخ، هنر و فرهنگ ایران” معرفی می کند!

این فرد که از سوی بی بی سی فارسی لقب “هنرمند” را دریافت کرده است، در سخنان خود فرهنگ اصیل ایرانی را دارای “خشونت ذاتی” معرفی کرده و تخریب فرهنگ اسلامی-ایرانی را توسط آثار خود به دلیل مقابله با این فرهنگ خشونت عنوان می کند!

چرا شبکه دولتی انگلیس به دنبال تخریب فرهنگ چند هزار ساله ایران است؟

بی بی سی فارسی به عنوان بلندگوی تبلیغاتی استعمار پیر، به دنبال اجرایی کردن برنامه هایی می باشد که در طول چند سال گذشته، انگلیس توانسته است با استفاده از آنها به استعمار و دست اندازی به منابع کشورهای دیگر بپردازد.

در این میان، نابود کردن فرهنگ اصیل و با پشتوانه چند هزار ساله کشورها از اولین ابزار استعمار برای به بند کشیدن کشورهای جهان سوم بوده است. بر همین اساس می توان به کشورهایی چون هندوستان، پاکستان، بنگلادش را ذکر کرد که از اولین اقدامات انگلیس پس از ورود به این کشورها، از بین بردن زبان محلی آنها را [زبان فارسی] در دستور کار قرار داده و با گرفتن این ثروت معنوی از آنها، زبان خود را تحمیل کرده و با این اقدام موجب شد تا مردم این کشورها از گذشته، تاریخ،  سنّتها و میراثهای گرانقدر خود منقطع و جدا شده و هویت ملی آنها را از بین بردند..

خانم ان لمبتون (رئیس بخش اطلاعات سفارت بریتانیا در تهران در دهه ۵۰ میلادی و از عوامل کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بر علیه دولت دکتر مصدق) در نامه خود به مقامات وقت دولت انگلیس می نویسد “برای نابودی ایران بایستی سه چیز را از ایرانی گرفت:‌ زبان و خط فارسی، پایبندهای اخلاقی و میهن پرستی.”

سیاست از میان بردن زبان فارسی توسط انگلیس همچنان ادامه داشته و چندی پیش شبکه بی بی سی فارسی با برگزاری نشستی با حضور چند کارشناس، “زبان فارسی” را “ناکارآمد” و “ثقیل” معرفی کرده و در نهایت در سخنانی عجیب بدون توجه به اینکه خط فارسی مانند زبان فارسی یکی از ارکان اصلی هویت ایران است، خواستار “انتخاب خط جایگزین برای خط کنونی” می شود!

هجوم کورکورانه بی بی سی فارسی به خط و نگارش فارسی

“بیمار روانی” که بی بی سی او را هنرمند لقب می دهد، کیست؟

شاپور پویان در شهر اصفهان متولد شده و پس از اتمام دوره کارشناسی خود در زمینه هنر (رشته نقاشی)، به بهانه تکمیل تحصیلات دانشگاهی در سال ۸۸ از کشور خارج و در آمریکا ساکن می گردد.

وی در گفتگویی پس از خروج از ایران، به اختلالات روانی اعتراف کرده و از بیماری [PTSD] خود پرده برداشت. این بیماری موجب می شود تا فرد دچار عوارضی چون ناآرامی و بی‌قراری، رفتارهای پرخاشگرانه، احساس بیزاری از دیگران و.. شده و اثرات این بیماری را می توان به وضوح در آثار وی مشاهده کرد.

اختلالات روانی وی موجب گردید تا در آمریکا به سبک های مدرن غربی که دارای محوریت محتوای غیر اخلاقی و مستهجن، روی آورده و ادامه عوارض این اختلال روانی موجب گردید تا وی با ترکیب چند فرهنگ متناقض، به دنبال ایجاد آثاری بر علیه هویت و فرهنگ اصیل ایرانی رفته که نقطه اشتراک همه این آثار را می توان در میزان بالای محتوای مستهجن معرفی کرد!

“شاپور پویان” بیمار روانی که از سوی BBC لقب “هنرمند” را دریاقت می‌کند!

اما سوال مهم در اینجا این است که چرا شبکه دولتی انگلیس ترجیح داده است تا به جای معرفی هنرمندان ایرانی که آثاری کاملا منطبق با هویت ایرانی دارند که علاوه بر استقبال از سوی مردم ایران، مورد تحسین مجامع جهانی نیز قرار گرفته‌اند، با دست و دلبازی تمام یک بیمار روانی را به عنوان نماد “هنرمند ایرانی دارای آثارمنطبق با تاریخ، هنر و فرهنگ ایران” جا بزند!؟