رسانههای صهیونیستی بعد از مشاهده واکنش علی کریمی به حملهٔ موشکی پهپادی سپاه به اسرائیل دچار شگفتی شدند و آنرا دور از انتظار توصیف کردند.
یکی از رسانههای عبری زبان اعلام همبستگی و دست در دست گذاشتن علی کریمی با صهیونیستها را جالب خواند و وی را «مارادونای آسیا» نامید!
به نظر میرسد برای رسانههای عبری زبان واکنش علی کریمی از این جهت تعجب برانگیز بوده که وی به عنوان یک ایرانی که سابقه کاپیتانی در تیم ملی فوتبال ایران را داشته است در برابر حمله به کنسولگری ایران در دمشق و متعاقب آن پاسخ ایران به اسرائیل موضع گیری ضد وطنی داشته است.
رژیم صهیونیستی که پس از حمله به غزه و رقم زدن فاجعه انسانی در افکارعمومی جهان به ویژه غرب منزوی شده، حالا به شدت به دنبال راهی برای ترمیم وجهه خود است و با اینکه از اقدام علی کریمی متعجب شده گویی تازه وی را کشف کرده و سعی دارد روی وی سرمایه گذاری کند و از این روست که در گزارش این رسانهها از اقدامات ضدانقلابی گذشته وی نیز سخن گفته شده است.
به نظر میرسد رسانههای صهیونیست از اقدامات ضدمیهنی معاندان آگاهی ندارند که اینگونه نسبت به حمایت علی کریمی از اسرائیل در برابر کشوری که در آن به دنیا آمده است، شگفتزده میشوند.
ضدانقلاب خط قرمزهای کلاسیک میهنی وطنی که جزو اصول اساسی و پایهای سیاست هر کشور است را بعد از حوادث سال ۱۴۰۱ رد کرده و موضوعاتی، چون خوشحالی از باخت تیم ملی فوتبال ایران و حمله به نیرویهای نظامی ایران از جمله رفتار سیاسی غالب امروز ضدانقلاب است.
این رفتار بی قاعده و بیقواره ضدانقلاب باعث اعتراض شدید اعضای اپوزیسیون خارج نشین هم شده است. چندی پیش «محمد منظرپور»، سردبیر سابق بی بی سی و «پیمان عارف»، تحلیلگر سیاسی از خوشحالی اپوزیسیون خارج نشین نسبت به حمله اسرائیل به کنسولگری ایران به شدت انتقاد و آن را شرمآور، شنیع و وقاحت بار توصیف کردند.
منظرپور در این باره بیان کرد: «همانطور که اپوزیسیون از باخت تیم ملی ایران خوشحال میشوند اکنون هم از حمله اسرائیل به ایرانیها خوشحالی میکنند! اینها اجنبی پرستند؛ ارزش استقلال ملی را نمیفهمیم؛ ایران از آن زمانی که آمریکا و انگلیس هر زمان اراده میکردند و وارد کشور میشدند عبور کرده و اکنون مستقل است و حاکمیت ملی دارد؛ امیدوارم به خود بیاییم!»
همچنین پیشتر «هوشنگ امیراحمدی» استاد دانشگاه و کارشناس رسانههای ضدانقلاب نیز درباره اقدامات ضدایرانی برخی از اعضای اپوزیسیون به بهانه آزادی و دموکراسی گفته بود: «در آمریکا و اروپا نیز آزادی محدودیتها و اولویتهایی دارد.
اولویت ما امنیت ملی است. براندازان تنها به آزادی اشاره کرده و سعی دارند کشور را نابود کنند. این افراد باید خجالت بکشند که تمامیت ارضی کشور و امنیت کشور کمتر از بهانههایی مثل آزادی برایشان ارزش دارد. مخالفین حکومت باید خجالت بکشند که تا به این حد مسئله اساسی کشور یعنی امنیت و تمامیت ارضی کشور را تقلیل داده و بی ارزش کردهاند. تنها یک تعریف برای خائن وجود دارد و خائن به کسی میگویند که به تمامی ارضی کشورش توجه ندارد. با این تعریف این مخالفین خائن هستند.»