![واکنش دستغیب به پرونده فساد چای دبش](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/ObmgvhyefJYx/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVWlQuXH7FEGVILfFKnB5i5w,,/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4+%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%BA%DB%8C%D8%A8+%D8%A8%D9%87+%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87+%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF+%DA%86%D8%A7%DB%8C+%D8%AF%D8%A8%D8%B4.jpg)
سیداحمد رضا دستغیب در واکنش به اعداد و ارقام اعلام شده در پرونده واردات چای دبش اظهار داشت:
سر و کار دیوان محاسبات با اعداد و ارقام است و ای کاش آنهایی که اظهار نظر میکنند اول با دیوان محاسبات که یک مجموعه فنی و حسابرسی در کشور است این اعداد و ارقام را کنترل می کردند. ببیند آیا این اعداد و ارقام که از تخلف می گویند درست است؟
وی ادامه داد: مردم تقصیری ندارند یک عدد می شنوند و آن را محاسبه می کنند و به این شکل سرمایه اجتماعی مورد تهدید قرار می گیرد اما ابعاد مختلف آن را نمی دانند و طبیعی هست چون کار آنها حسابرسی نیست. افراد باید مراقبت کنند در ارایه اطلاعات و آمار.
رئیس دیوان محاسبات تصریح کرد: البته اگر تخلفی از جانب هر شخصی صورت میگیرد که موجب تضییع بیت المال می شود حتما قوه قضاییه باید ورود کند و البته اگر در حوزه دولت باشد ما هم در دادگاه عالی مالی که دیوان محاسبات است حتما ورود و رسیدگی میکنیم اما در ارایه آمار باید مراقب بود که خدای نکرده این موضوع باعث نشود که بهانه جدیدی برای تاختن به بخش خصوصی ایجاد شود.
دستغیب تاکید کرد: ما باید موضوع را ریشه یابی کردم، ممکن است مشکل از سامانه ها باشد، ممکن است از گمرک باشد، ممکن است از عدم کنترل بانک مرکزی باشد و بخشی هم ممکن است مربوط به تخلفات باشد که همه این موارد باید با دقت مورد برسی قرار بگیرد.
ادامه دارد...