مجتبی رحماندوست نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری پیرامون توانمندی نیروهای مسلح و چگونگی مواجهه نیروهای مسلح ما نسبت به حضور نیروهای بیگانه و عناصر رژیم صهیونیستی در منطقه قفقاز و مرزهای ایران، گفت: یک تعبیری که در خصوص نیروهای مسلح ما وجود دارد این است که، آنها نیروهایی هستند که فرمانده کل قوایشان نایب امام زمان (عج) است و یک تعبیر دیگر هم طبق فرمایش امیرالمومنین(ع) است مبنی بر اینکه «فالجنود باذن الله حصون الرعیة و زین الولاة» یعنی اینکه سربازان در فرهنگ اسلامی پایگاه و قلعه حفظ مردم هستند و به عنوان کسانی که در حفظ مردم نقش دارند کار می کنند.
وی افزود: بنابراین اگر ریشه یک نیروی نظامی تا این حد با مبانی اعتقادی و دینی سر و کار داشته باشد، باید در برابر آنچه مغایر فرهنگ حفظ کشور، حفظ مردم و زینت ولایت باشد مقابله کند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موضوعی که این روزها شاهد آن هستیم چیز جدیدی نیست و از ابتدای انقلاب اسلامی مشاهده می شد که این روزها صرفا شکل آن تغییر کرده است و آن این است که توطئه ها برای از بین انقلاب کم نبوده، به گونه ای که توانستند ۸ سال جنگ را به ما تحمیل و مردم ما را شهید و جانباز کنند. از آن به بعد هم به قول «اوباما» هیچ گاه گزینه نظامی را از روی میز برنداشتند.
رحماندوست با بیان اینکه ملت ایران و نیروهای مسلح آن همواره پیروز و سرفراز شده اند، گفت: در حوادث اخیر، از یک گوشه دیگر کشور فتنه ای شروع شده است. فتنه در جنگ ایران و عراق در غرب کشور و در مرز ایران و عراق بود. در آینده ممکن است با استقرار طالبان در شرق کشور خدای ناکرده تهدیدی از شرق متوجه کشور شود. این روزها نیز شاهد فتنه در شمال غرب کشور هستیم.
وی اضافه کرد: وقتی نظامی های کشور ما مبنای الهی پیدا کردند و ضد اشغالگر شدند، دیگر وقوع این چیزها توجیه پذیر است که هر خطری از غرب، شرق، شمال غرب و ... این کشور را تهدید کند،آنها پای کار بیایند و تا آخرین قطره خون خود در دفاع از کشور نقش داشته باشند و طبیعی جلوه می کند و دور از انتظار نیست.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طبیعتاً این حوادث در درجه اول تبعات مرزی، امنیتی و سیاسی ایجاد می کند. تبعات اقتصادی هم به گونه ای، از این متغیرها حاصل خواهد شد که هم در واردات و صادرات اجناس و هم در مورد آسیب دیدن مراکز تولیدی در شمال غرب کشور که به گونه ای در معرض تجاوزات بیگانه قرار دارد، به کشور آسیب اقتصادی می رساند.
رحماندوست بیان کرد: مگر سایر بلاهایی که در گذشته بر سر کشور ما آمد مانند تکه تکه شدن ایران در زمان قاجار، با غیر از اینگونه تحرکات آغاز شد؟! بنابراین اگر ما حالا هم در این مورد کوتاهی کنیم، آسیب های اقتصادی قطعا اتفاق خواهد افتاد و آسیب های سیاسی، امنیتی و حتی فتنه گری داخلی از تبعات آن خواهد بود.
وی اضافه کرد: ما در کل نسبت به کشورهایی که همجوار آنها یا هم پیمان و هم منافع با آنها هستیم، در انعقاد تفاهم نامه نه تنها هیچ منعی نداریم که حتی می توان گفت انعقاد قرار داد امنیتی و نظامی لازم است. ضمنا اصلا لازم نیست تمام مواضع کشورهای طرف قرارداد مشابه مواضع ما باشد تا با آنها هم پیمان شویم. از حیث حسن همجواری که به موجب آن، آنها مطمئن باشند که نه ما آنها را تهدید میکنیم، نه آنها ما را، انعقاد قرارداد و تفاهم نامه واجب است تا پیمان های مشترک با همسایگان خود داشته باشیم.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: ما با آذربایجان و ترکیه دشمنی نداریم و در طول این سالها که در جوار آنها بودیم تهدیدی برای هم نبودهایم و از یکدیگر آسیبی ندیدیم. اگر همین حالا هم آنها از برخی تهدیدها و تحریک های خود دست بردارند، به اعتبار همسایه بودن با آنها انعقاد تفاهم نامه و قرارداد هیچ منعی ندارد بلکه قابل توصیه و تأکید است.