![بحرین: دست نشانده عربستان نیستیم!](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/NBtoJMQrpaRv/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRi0rjF0-hBYWXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVjJwa_8NVUOU6PQyUKPNecQ,,/%D8%A8%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%86.jpg)
خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر امور خارجه بحرین، با اشاره به موضع کشورش در قبال قطر مدعی شد بحرین دست نشانده عربستان نیست. وی گفت: «هیچ زمینهای برای آشتی با قطر و حل تنش موجود با این کشور وجود ندارد.»
خالد بن احمد آل خلیفه در حاشیه حضور در همایش رسانه های عربی در دبی افزود: ما ندیدیم که قطر به تعهداتش عمل کند و ما هیچ زمینه و بستری برای آشتی با این کشور و حل تنش با آن نمی بینیم. باید معادله و برنامه دیگری در دستور کار قرار گیرد.
وی ادعا کرد: قطر به هیچ یک از تعهدات تاریخی و قدیمی پایبند نبوده است و همواره به روابط میان کشورهای حوزه خلیج فارس توهین و بی احترامی کرده است.
وزیر امور خارجه بحرین در همین حال روابط کشورش با عربستان را ستود و آن را روابطی تاریخی و ریشه دار توصیف کرد.
این مقام بحرینی خاطر نشان کرد روابط عربستان و بحرین خانوادگی است و بر اساس تبعیت و دست نشاندگی نیست. همکاری مشترک بین دو کشور اساس و مبنای همکاریهاست.