![یک قدم مانده تا قطع یارانه 15 میلیون نفر](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/3BkkySoGBYhE/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRnwNVuR5bYh-XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVodU9WavNoola6JPbbGjI9Q,,/%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87+.jpg)
احمد میدری معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با شبکه خبر با اشاره به اینکه امروز آخرین فرصت ثبت نام یارانه بگیران بالای 18 سال فاقد کارت ملی است، اظهار داشت: به افرادی که تا پایان امروز ثبت نام نکرده باشند یارانه بهمن ماه تعلق نخواهد گرفت.
وی افزود: امکان دارد برای برخی شهرهای کوچک و روستایی که عدم دسترسی وجود دارد تمدید مهلت ثبت نام را داشته باشیم که برای این کار نیاز است پس از جمع آوری آمار اقدام کنیم.
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در 10 ماه گذشته هرماه یارانه 300 تا 400 هزار نفر از ثروتمندان قطع شده است.
میدری در خصوص برنامه قطع یارانه 15 میلیون ثروتمند گفت: این پیشنهاد در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح و تصویب شده و چنانچه توسط دولت ابلاغ شود برنامه ریزی برای انجام آن صورت خواهد گرفت.