به گزارش افکارنیوز، طی روزهای گذشته بار دیگر بحثفیلترینگ شبکه های اجتماعی موبایلی مطرح شد و در میان شبکههای مختلف این بار «واتس اپ» به دلیل آنچه نزدیکی به فیس بوک نامیده شده در صدر قرار گرفت.
در این زمینه دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه یا همان کمیته فیلترینگ بر این مساله تاکید دارد که حتی قبل از شروع سال هم دستور فیلترینگ این شبکه به وزارت ارتباطات ابلاغ شده و حال این که چرا با این وجود همچنان واتس اپ در حال فعالیت است را باید از وزارت ارتباطات پیگیری کرد.
اما وزیر ارتباطات در آخرین اظهار نظر خود در این باره گفته است: این موضوع در یکی از جلسات کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه و با توجه به نقصان شرایط رای گیری در جمع بندی نهایی، در جلسه شورای عالی فضای مجازی با حضور رییس جمهوری مطرح شد.
به گفته محمود واعظی براساس نظر رییس جمهوری مقرر شده قبل از هر اقدام این مطلب و دیگر موضوعات شبکه های اجتماعی در کمیسیونهای تخصصی شورای عالی فضای مجازی مطرح و پس از بررسی پیشنهادهای اجرایی برای تصمیم گیری به این شورا اعلام شود.
پیش از این هم وزیر ارتباطات در خصوص فیلتر کردن واتس اپ گفته بود که ما بر این باوریم هیچیک از شبکه های اجتماعی نباید به دلیل مسائل اقتصادی و تسهیلاتی که برای کاربران فراهم میکند فیلتر شوند؛ مگر اینکه این شبکهها مضرات دیگر و یا بحثمشکلات اخلاقی را به دنبال داشته باشند.
اما در آخرین اظهارنظرهای مسوولان کمیته فیلترینگ علاوه بر لزوم فیلتر شدن واتس اپ از شبکههای دیگر هم نام برد و درباره فیلترینگ نرم افزارهای «وایبر»، «تانگو» و «اینستاگرام»، گفته شد با وجود اینکه فعالیتهای مجرمانه زیادی در این نرمافزارها صورت میگیرد ولی هنوز فیلترینگ این نرمافزارها تصویب نشده است.
عبدالصمد خرمآبادی در این باره تاکید کرد که ما در خصوص فیلترینگ نرم افزارهای مجازی مانند وایبر، تانگو و اینستاگرام اتخاذ تصمیم نکردهایم و شاید در آینده در دستور کار کارگروه قرار گیرد، البته نتیجه نهایی بستگی به رای این کارگروه دارد.
شناسه خبر:
۳۳۰۹۵۳
سرنوشت شبکه اجتماعی موبایلی چه می شود؟
ادامه فعالیت یا فیلتر شدن شبکه اجتماعی «واتس اپ» بنا بر اعلام وزیر ارتباطات به تصمیمگیری شورای عالی فضای مجازی سپرده شده و تا اعلام نتیجه این شورا تکلیف کاربران این شبکه مشخص نیست.
۰