ژانت یلن به عنوان گزینه پیشنهادی بایدن برای تصدی گری سمت وزیر خزانه داری آمریکا از سنا رای اعتماد گرفت. برخی از منابع خبری به نقل از وی نوشته اند که وی از مخالفان ایده تضعیف دلار است. در رابطه با تاثیر انتخاب وی بر بازار ارز، استیو هانکه- استاد اقتصاد کاربردی دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور آمریکا و عضو شورای مشاورین اقتصادی دولت رونالد ریگان- در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اولویت اصلی یلن این خواهد بود که برنامه عظیم مخارج دولت را به سطوح معقول تری برساند.
هانکه در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است روند تضعیف دلار در سال ۲۰۲۱ نیز ادامه داشته باشد؟ گفت: بله این احتمال وجود دارد.
این عضو اندیشکده کاتو در پاسخ به این سوال که با توجه به رونمایی دولت بایدن از بسته محرک جدید ۱.۹ تریلیون دلاری، این میزان برای احیای اقتصاد آمریکا کافی خواهد بود نیز گفت: بسته ۱.۹ تریلیون دلاری جدید خیلی کمکی در به حرکت در آوردن چرخ های اقتصاد نخواهد کرد اما احتمالا باعث کاهش شتاب رشد اقتصادی خواهد شد چرا که این بسته اتلاف منابع و دارای (روزنه هایی) برای تقلب و سو استفاده است.
لازم به ذکر است که طبق بسته محرک جدید، بیمه بیکاری از ۳۰۰ دلار در هفته به ۴۰۰ دلار افزایش خواهد یافت و یارانه نقدی مستقیم پرداختی به شهروندان آمریکایی به ۱۴۰۰ دلار خواهد رسید. دولت آمریکا تا قبل از این نیز حدود دو تریلیون دلار به کاستن از تبعات اقتصادی کرونا تخصیص داده بود.
عملکرد دیگر ارزهای مهم در سال جاری نیز یکی دیگر از بندهای گفت وگو با این عضو گروه مشاوران اقتصادی رونالد ریگان بود. هانکه در پاسخ به این سوال که گمان می کند کدام ارز بهترین عملکرد را در بین ارزهای مهم در سال جاری داشته باشد گفت: در طول ۱۲۰ سال اخیر فرانک سوییس همواره بهترین عملکرد را داشته است و در سال ۲۰۲۱ نیز بار دیگر تقویت خواهد شد.